Feghouli pes etmedi!

12.11.2018 - 11:56 | Son Güncellenme: 12.11.2018 - 08:58

Şampiyonlar Ligi’nde son oynanan Schalke maçında devre arasını ısınmayla geçiren ancak oyuna giremeyen Galatasaraylı futbolcu, Kayseri maçında hem profesyonellik örneği hem de yeteneklerini gösterdi. Buna rağmen ilk yarı sonunda satılması düşüncesi şimdilik değişmedi.

Galatasaray’da bu sezonun ya kulübeye çekilen ya da kadroya alınmayan Sofianne Feghouli, Kayserispor karşısında hem neler yapabileceğini gösterdi hem de profesyonellik dersi verdi. Cezayirli oyuncu, orta alanda kendisine verilen şansı çok iyi kullanırken, eksikler yüzünden sıkıntılı bulunan teknik kadronun da elini rahatlattı.

Yaz döneminde Suudilerden gelen teklifi kabul etmeyen Feghouli tamamen gözden düşerken zorunlu olmadıkça kadrodaya bile alınmıyordu. Yıldız futbolcu, Şampiyonlar Ligi’nde son oynanan Schalke karşılaşmasında, eksiklere rağmen maça dahil olamamıştı. Teknik direktör Fatih Terim, Almanya karşılaşmanın devre arasında Cezayirli futbolcuyu soyunma odasına almamış ve ısınmasını söylemişti. Feghouli devre arasını ısınarak geçirmesine rağmen ikinci yarıda sahaya sürülmemişti.

Bu maçtan dört gün sonra Kayserispor karşılaşmasında sahaya çıkan ve karşılaşmanın en iyileri arasında gösterilen Feghouli’nin sahaya çıkıp sergilediği performans, “profesyonellik” olarak yorumlandı.

Ancak Feghouli konusunda teknik heyetin düşüncesi henüz değişmedi. Cezayirli futbolcunun, Kayseri’deki oyununa rağmen devre arasında satılması gündemdeki yerini koruyor. (Milliyet)

Senin için hazırladığımız haberler