Sofiane Feghouli unutamadığı maçı ve golü açıkladı!

Feride Kara
07.12.2022 - 16:24 | Son Güncellenme: 07.12.2022 - 16:42

Galatasaray'da uzun süre forma giyen ayrılığının ardından tekrar Türkiye'ye Karagümrük formasıyla dönen Sofiane Feghouli TRT Spor'a açıklamalarda bulundu.

 Sofiane Feghouli unutamadığı maçı ve golü açıkladı!

Galatasaray'dan geçtiğimiz sezonun bitmesiyle ayrılan ancak Sofiane Feghouli Türkiye macerasına Karabükspor formasıyla geri döndü. Cezayirli futbolcu TRT Spor'a açıklamalarda bulundu. İşte Feghouli'nin açıklamaları

İlk yarıda dinlenmek istedim

Ocak ayından itibaren Fatih Karagümrük forması giyecek olan Sofiane Feghouli bu süreye kadar bir kulüple neden anlaşmadığını anlattı. Feghouli "Yazın çok fazla transfer teklifi aldım.  İnce eleyip sık dokumak istedim. Düşünüp en doğru kararı vermek için kendime zaman ayırdım. Fatih Karagümrük'le temaslarımız oldu. Buraya geldiğim için mutluyum" dedi.

Röveşata golünü unutamıyor

Feghouli Galatasaray forması ile unutamadığı maçı ve golü açıklarken ''Başakşehir maçında attığım röveşata golünü ve sonrasındaki atmosferi asla unutamıyorum.'' ifadelerini kullandı. 

İlgini Çekebilir
Galatasaray açıkladı! Yıldız oyuncunun sözleşmesi uzatıldı
Habere Git

Gönlümde yatan takım ise Fas

Dünya Kupası hakkında konuşan Sofiane Feghouli "Brezilya orta sahası çok güçlü özellikle forvet hattında çok önemli oyuncuları var. Başarıya aç ve kariyerli futbolculara sahipler. Fransa da şu ana kadar çok iyi işler yaptı. Gönlümde yatan takım ise Fas." dedi.

33 gol ve 31 asist

Beş yıl Galatasaray forması giyen Cezayirli futbolcu Feghouli, 160 maçta 33 gol ve 31 asistle oynadı. 

Tudor sayesinde şampiyon olduk

 Feghouli, 2017 - 18 sezonunun başında Tudor'un isteğiyle Sarı-kırmızılı takıma transfer olmuştu. Feghouli daha sonra verdiği bir röportajda "O sezon sonunda elde ettiğimiz şampiyonluk, Tudor'un yaptırdığı fiziksel çalışmalar ve alınan oyuncuların kalitesiyle geldi." demişti. 

Senin için hazırladığımız haberler