Feghouli-Visca denklemi! Terzi’nin Atölyesi

İsa Kethüda
01.01.2022 - 12:50 | Son Güncellenme: 01.01.2022 - 13:26

Galatasaray haberleri... Süper Lig ekibi Galatasaray'da Cezayirli futbolcunun Başakşehir’e gideceği iddiası yüksek sesle konuşulmaya başlandı. İşte detaylar.

Feghouli-Visca denklemi! Terzi’nin Atölyesi

Feghouli-Visca denklemi!

Galatasaray’da sezon sonu sözleşmesi sona erecek olan, maaşı geldiği günden bu yana gündem olan, diğer taraftan da iki şampiyonluğa doğrudan etki eden ve yıllar geçse de bir şekilde çare olarak görülen ve bu sezonda da kilit adam sorumluluğu çoğu maçta verilen bir Sofiane Feghouli... 

İlgini Çekebilir
Galatasaray'da bir oyuncunun sözleşmesi feshediliyor!
Habere Git

“Bu soruya cevap vermek zorunda değilim”

Transfer döneminin artık neredeyse içine girmek üzereyken Cezayirli futbolcunun Başakşehir’e gideceği iddiası yüksek sesle konuşulmaya başlandı. Feghouli’nin menajerine bu soruyu sorduğumuzda “Bu soruya cevap vermek zorunda değilim” cevabını aldık. 

İlgini Çekebilir
Galatasaray'da Sinan Bolat operasyonu
Habere Git

Yönetim yollarını ayırmak istiyor

Belki hiçbir şey söylememiş gibi duruyor olabilir ancak genelde menajerler bu durumda “x oyuncu takımında mutlu” cevabını verir. İddiaya karşı cevapsızlık bile bize bazı doneler sunuyor. Yönetimin Feghouli ile yolları ayırmak istediğini biliyoruz. 

İlgini Çekebilir
Galatasaray Başkanı Burak Elmas'tan yılbaşı mesajı
Habere Git

Visca'nın Başakşehir'den ayrılması muhtemel

Visca’nın da Başakşehir’den ayrılması muhtemel duruyor. Başakşehir’in Visca’nın boşluğunu Feghouli’yle doldurması kulağa makul geliyor. Feghouli’nin önceliği ise Galatasaray’da kalma şartlarını sonuna kadar zorlamak. Ama tabii kariyerinin belki de son sözleşmeni güçlü bir kontratla yapmak isteyecektir.

Şaş sonrası dikiş tutmadı!

Galatasaray’ın son iki sezonda şampiyon olamamasının ve bu sezon ligde zirveden kopuşunun sebebi tabii ki bir konuyla açıklanamaz pek çok sebebi var. Ama şu ilginç bir detay: Galatasaray Hasan Şaş’ın ayrılığından sonra şampiyonluk göremedi; bu sezon da görmesi artık çok zor. 

İlgini Çekebilir
Sabri Sarıoğlu O Ses Türkiye'yi 'Bahçe duvarından aştım'la salladı!
Habere Git

Şaş’tan sonra kopuşlar devam etti. Ümit Davala ve Levent Şahin de ayrıldı. Şimdi Necati Ateş ve Selçuk İnan da istenmeyen adamlar olarak ilan edildi. Hatta ve hatta Fatih Terim’in yıllardır en yakın arkadaşlarından olan doktor Bülent Bayraktar’la da sert şekilde tartıştığı ileri sürülüyor. Bu kopuşlar bana kalırsa iyiye işaret değil. Çünkü Fatih Terim kariyeri boyunca son toplantıda da işaret ettiği gibi “Birlikte başarıya” inanan bir insan. Yeniden şahlanışa geçilmek isteniyorsa omuz omuza yürümek şart...

Senin için hazırladığımız haberler