Feghouli'nin son durumu belli oldu

27.12.2020 - 15:07 | Son Güncellenme: 27.12.2020 - 15:07

Galatasaray, Trabzonspor maçında sakatlanan Sofiane Feghouli'nin sağlık durumuyla ilgili bir açıklama yaptı. Peki Cezayirli futbolcu Antalyaspor maçına yetişebilecek mi? İşte bu sezon 1 gol atıp 3 de asist yapan Feghouli hakkında yapılan açıklama...

Feghouli'nin son durumu belli oldu

Galatasaray, Süper Lig'in 15. haftasında deplasmanda Trabzonspor'u 2-0 ile geçmeyi başardı. Sarı kırmızılı takımda, Feghouli maçın 34. dakikasında sakatlanarak oyundan çıkmak zorunda kalmıştı.

Cimbom, Cezayirli futbolcunun son durumu hakkında bir açıklama yaptı.

Galatasaray'ın resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, "Trabzonspor maçında sağ üst arka adale grubunda zorlanma hisseden Sofiane Feghouli’nin sağlık durumu, gerçekleştirilecek MR tetkiklerinin ardından netlik kazanacak" denildi.

Feghouli, Antalyaspor maçında oynayabilecek mi?

Feghouli'nin durumunu sakatlık uzmanı Aytekin Yılmaz, Ajansspor'a değerlendirmişti.

Arka adalesinde sakatlanan Cezayirli futbolcuda yırtık olmadığını ifade eden Yılmaz, "Son iki maçtaki yorgunluğa bağlı olarak ve biraz kilo fazlasından kaynaklanan bir zorlanma" diye konuştu. Aytekin Yılmaz, Sofiane Feghouli'nin Antalya maçına yetişebileceğini söylemişti.

Feghouli'nin performansı

Galatasaray'ın Cezayirli yıldızı bu sezon Galatasaray formasıyla 15 maça çıkıp 1 gol atmıştı. Feghouli takım arkadaşlarına 3 de asist yapmıştı.

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Senin için hazırladığımız haberler