Feghouli’nin yerine oynuyor!

14.10.2020 - 16:59 | Son Güncellenme: 14.10.2020 - 17:04

Son dakika Galatasaray haberleri... Alanyaspor maçı hazırlıklarını sürdüren Galatasaray’da son haftaların eleştirilen ismi Feghouli’nin yerine yeni alternatifler düşünülüyor. Bu hafta ön plana bir isim çıktı. Fatih Terim’in ilk 11’de düşündüğü yeni isim kim? Galatasaray’da yeni 11 hazırlığı...

Feghouli’nin yerine oynuyor!

Burhan Can TERZİ - AJANSSPOR

Alanyaspor karşısında puan kaybı yaşamak istemeyen Cimbom’da futbolcular forma savaşında.

Süper Lig’e iyi bir başlangıç yaptıktan sonra üst üste olumsuz sonuçlar alan Galatasaray, Alanya maçıyla yeni sayfa açma hedefinde. Sezonun flaş takımlarından Alanya karşısında 3 puan alıp, kendine gelmek isteyen sarı-kırmızılılarda büyük bir forma savaşı yaşanıyor.

Özellikle son haftaların eleştirilen ismi Feghouli’nin yerine alternatifler düşünürken, Oğulcan Çağlayan, Cezayirlinin yerini gözüne kestirdi. 

Genç futbolcu antrenmandaki performansıyla fark yaratırken, Fatih Terim’in gözüne bir kez daha girdi. Galatasaray’da kalıcı olmak isteyen Oğulcan formayı kapıp, sonra da bırakmak istemiyor.

Öte yandan Cezayirli oyuncu bu sezon forma giydiği 7 maçta 1 asist ile oynadı. Oğulcan Çağlayan ise bu sezon resmi karşılaşmada henüz forma şansı bulamadı. 

Senin için hazırladığımız haberler