Fehgouli: ''Finalde kazanmak için oynayacağız''

18.07.2019 - 20:41 | Son Güncellenme: 18.07.2019 - 20:41

Galatasaray'ın Cezayirli yıldızı Sofiane Feghouli, Afrika Uluslar Kupası'nda Senegal'le oynanacak zorlu final maçı öncesi beIN SPORTS'a açıklamalarda bulundu.

''Kazanmak için oynayacağız''

Finale ümitli gidiyoruz. Turnuva boyunca attığımız ve yediğimiz golleri göz önüne getirdiğimizde iyi bir durumda olduğumuzu düşünüyorum. Şahsen ben final için çok ümitliyim. Turnuvanın diğer maçlarından daha farklı bir oyun olacak. Kazanmak için oynayacağız. Çok sayıda Cezayirlinin tribünde bize destek olacağını biliyoruz. Sosyal medyadan da bize destek ve sevgi içeren mesajlarını gönderiyorlar. Sonuna kadar mücadele edeceğiz. Bunun sözünü veriyorum.

''Kupayı kazanabilecek yetenekteyiz''

Aynı kararlılık ve enerji ile sonuna kadar gideceğiz. Kupayı kazanabilecek yetenekteyiz. Senegal’in turnuva öncesi en büyük üç favoriden biri olduğu biliniyordu. Grup aşamasında onları yenmeyi başarmıştık. O mağlubiyet kafalarında bazı soru işaretleri yaratmış olabilir. Teknik direktörümüz ve teknik heyetimize sonsuz güven duyuyorum. 

''Geriye dönüp baktığımızda pişmanlık yaşamak istiyoruz''

Rakibimizde Koulibaly veya başka bir oyuncunun cezalı olmasını umursamıyoruz. Bizi buraya kadar taşıyan düşünce yapısını korumak daha önemli. İşimizi yapmalı ve yeteneğimizi sahaya yansıtmalıyız. Ülkemiz için izin almak, keyif almak ve geriye dönüp baktığımızda pişmanlık yaşamamak istiyoruz.

Senin için hazırladığımız haberler