Felipe Massa, görme engelli Levent Karadöl ile İstanbul Park'ta piste çıktı

Editör: Özgür Koç

Son Güncelleme /

Brezilyalı eski Formula 1 pilotu Felipe Massa, görme engelli Levent Karadöl ile İstanbul Park'ta piste çıktı.

Felipe Massa, görme engelli Levent Karadöl ile İstanbul Park'ta piste çıktı
Haberin Kaynağı:
Ajansspor
Google NewsAbone OlOkunma Süresi: 39 sn
WhatsApp'ta PaylaşFacebook'ta PaylaşX'ta Paylaş

Formula 1 Türkiye Grand Prix'sinin tanıtımları için Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı (TGA) tarafından Türkiye'de ağırlanan Brezilyalı eski Formula 1 pilotu Felipe Massa, görme engelli Levent Karadöl ile İstanbul Park'ta piste çıktı.

Görme engelli Levent Karadöl, Massa ile piste çıktı 

Ankara'da yaşayan ve 32 yıldır Formula 1 tutkunu olan Karadöl, Felipe Massa ile İstanbul Park'ta tur atma şansı yakalayarak unutulmaz dakikalar yaşadı.

Motor seslerinden araçları tanıyor

Formula 1'e olan hayranlığıyla bilinen Levent Karadöl, motor seslerinden araçların hangi markaya ait olduğunu anlayabiliyor.

"Dünyanın en büyük ikramiyesi çıksa beni bu kadar sevindiremezdi"

İnanılmaz bir deneyim yaşadığını söyleyen Karadöl, "Ben 32 yıldır Formula 1'i takip ediyorum. Dünyanın en büyük ikramiyesi çıksa beni bu kadar sevindiremezdi. İnanılmaz bir sürpriz." ifadelerini kullandı.

Bu videoya da göz atabilirsin

Sizin için önerilen haberler yükleniyor...