Melo ve Elmander'den derbi mesajı: "Mister Terim..."

17.01.2021 - 15:22 | Son Güncellenme: 17.01.2021 - 16:04

Beşiktaş ile Galatasaray arasında oynanacak derbi öncesinde Felipe Melo ve Johan Elmander'den bir paylaşım geldi. Galatasaray'ın eski futbolcusu Felipe Melo ve Elmander derbi için neler söylediler? İşte yanıtı...

Melo ve Elmander'den derbi mesajı: "Mister Terim..."

AJANSSPOR-HABER

Süper Lig'in 19. haftasında bu akşam Beşiktaş ile Galatasaray derbide karşı karşıya gelecek. Dev derbi öncesinde Galatasaray'ın eski futbolcularından Felipe Melo ve Johan Elmander karşılaşmaya ilişkin bir paylaşım yaptı. Melo ve Elmander Beşiktaş derbisi için ne dedi? Detaylar haberde...

Melo'dan Beşiktaş maçı öncesi açıklama

Galatasaray'ın eski futbolcularından Felipe Melo, eski takımına Beşiktaş maçı öncesinde güveniyor. Brezilyalı futbolcu, "Galatasaray hayattır, o yüzden Galatasaray için her şeyimizi vermeliyiz. Tarih şunu gösteriyor ki, Galatasaray böyle maçları hep kazanmıştır!" ifadelerini kullandı. Bu ifade Galatasaray'ın sosyal medya hesabından paylaşıldı. 

Galatasaray'da ne zaman oynamıştı?

Felipe Melo 2011-13 arası Galatasaray'da 62 maçta 13 gol, 2013-15 arasında da 52 maçta 2 gol kaydetmişti. Galatasaray'dan sonra Inter'in yolunu tutan Melo, son olarak ülkesinin takımlarından Palmeiras'a transfer olmuştu.

Ciddi sakatlık yaşamış ve ayağı kırılmıştı

Hatırlanacağı üzere Felipe Melo 9 Kasım 2020 tarihinde Vasco da Gama maçında sol ayak bileği kırılmıştı. 38 yaşındaki Melo, önümzdeki ay (Şubat) sahalara dönmeye hazırlanıyor. 

Elmander'den Terim ve takıma mesaj

Galatasaray'ın eski golcülerinden Johan Elmander de tıpkı Felipe Melo gibi derbi öncesi konuştu. Elmander, şu ifadeleri kullandı:

"Tüm taraftarlara merhaba. Johan Elmander burada. Maç için size tüm iyi dileklerimi ve desteğimi sunmak istiyorum. Biliyorum bu bir deplasman maçı ama takımın yine de sizin desteğinize ihtiyacı var. Bu çok önemli. Şunu da eklemek istiyorum; taraftarımızın hale gösterdiği sevgi için teşekkür ediyorum. Türkiye'deki ve dünyanın her yerindeki tüm Galatasaray taraftarlarından güzel mesajlar alıyorum. Takıma inanıyorum. Mister'a (Fatih Terim) en iyi dileklerimi sunmak isterim. Takımla beraber harika işler yapıyor. Onunla birlikte çalıştığım için gurur duyuyorum. MR. Terim'le birlikte çalışan eski takım arkadaşlarıma ve herkese iyi şanslar diliyorum."

Senin için hazırladığımız haberler