Felipe Melo'dan Emre Belözoğlu'na Galatasaray göndermesi!

Ali Bozkurt
18.02.2024 - 22:47 | Son Güncellenme: 18.02.2024 - 22:52

Galatasaray'ın eski futbolcusu Felipe Melo, MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu ile ilgili sosyal medya hesabından paylaşım yaptı. İşte detaylar.

Felipe Melo'dan Emre Belözoğlu'na Galatasaray göndermesi!

AJANSSPOR HABER

Trendyol Süper Ligi'nin 23. haftasında Galatasaray, MKE Ankaragücü'nü deplasmanda 3-0 mağlup etmeyi başardı. Galatasaray'da bir dönem futbol oynamış Brezilyalı futbolcu Felipe Melo, MKE Ankaragücü teknik direktörü Emre Belözoğlu ile ilgili kendi Instagram hesabından paylaşımda bulundu.

Derbi gününü hatırlattı

Felipe Melo, yaptığı paylaşımda Galatasaray - Fenerbahçe maçında Emre Belözoğlu'nun kırmızı kart görerek oyun dışında kaldığında dışarıyı gösterdiği fotoğrafı sosyal medya hesabından yayınladı. 

Galatasaray Fenerbahçe'yi yenmişti

40 yaşındaki tecrübeli futbolcunun paylaşımını yaptığı müsabakada Galatasaray, 9. dakikada Wesley Sneijder'in kaydettiği golle rakibini 1-0 mağlup etmeyi başarmıştı. Karşılaşma Fenerbahçe'nin şampiyon olduğu en son sezon olan 2023-2014 sezonunda oynandı.

Melo'nun bu sezonki istatistiği

Bu sezon Brezilya Ligi'nin yeni başlamasıyla birlikte maçlara çıkan Felipe Melo, Fluminense formasıyla bu sezon 5 karşılaşmada forma şansı buldu. 5 karşılaşmada 300 dakika süre alan tecrübeli stoper, skor katkısı üretemedi.

Galatasaray karnesi

2011-2012 ve 2012-2013 sezonlarında Galatasaray'da kiralık oalrak forma giyen Felipe Melo, bir sonraki sezon 3.7 milyon euro'luk bonservis bedeliyle Galatasaray ile sözleşme imzaladı. Galatasaray ile 154 maça çıkan Brezilyalı futbolcu, 18 gol ve 12 asistlik performans sergiledi. Ayrıca tecrübeli isim sarı kırmızılı formayla tam 8 kupa kazandı.

Senin için hazırladığımız haberler