Felix Uduokhai transferinde Mario Gomez etkisi!

28.08.2024 - 09:24 | Son Güncellenme: 28.08.2024 - 09:32

Trendyol Süper Lig'in Siyah-Beyazlı ekibin Beşiktaş'ın yeni transferi Felix Uduokhai yeni açıklamalarında transferinde Mario Gomez'in etkili olduğunu söyledi.

Felix Uduokhai transferinde Mario Gomez etkisi!

AJANSSPOR - HABER

Beşiktaş son olarak Felix Uduokhai'nin transferi ile dikkat çekti. Beşiktaş'ın resmi sitesi için açıklamalarda bulunan Uduokhai ise transferinde eski Beşiktaşlı Mario Gomez'in etkili olduğunu belirtti.

"Mario Gomez ile konuştum"

Felix Uduokhai açıklamalarında Beşiktaş'a transfer olmasında etkili olan kişilerden şu sözlerle bahsetti: "Aklımdan farklı düşünceler geçti. İlki Beşiktaş'ın büyük bir kulüp olmasıydı. Aklımdan geçen ikinci düşünceyse eğer oraya gideceksem oranın nasıl olduğunu bilmeliydim. Orada olma hissi nasıldır? İnsanlar, şehir, kulüp nasıldır? Mario Gomez'le konuştum, Wolfsburg'dan takım arkadaşımdı. Harika bir futbolcu. Birlikte çok iyi zamanlar geçirdik ve onu arayıp birçok soru sordum. Kulüp hakkında çok güzel şeyler söyledi ve 'Böyle bir şansın varsa sakın kaçırma.' diye ekledi. Benim için çok etkili bir görüşmeydi. Harika bir oyuncu, iyi bir futbolcuydu. Stefan Kuntz, görüştüğüm bir diğer kişiydi. Sanırım 20 sene önce burada oynamıştı. Bu iki kişi bana kulüp hakkında fikirler verdi."

"Beşiktaş dünyanın en büyük kulüplerinden bir tanesi"

26 yaşındaki savunma oyuncusu Uduokhai açıklamalarında Siyah-Beyazlı ekip için ayrıca şu ifadeleri kullandı: "Beşiktaş dünyanın en büyük kulüplerinden bir tanesi, aynı zamanda da fantastik bir kulüp. Sadece taraftarları düşünmek bile neden burada olduğumu anlatıyor. Buradaki taraftarlar ve canlılık hissi bir araya geldiğinde elbette ki Beşiktaş. Çok söze gerek yok. Beşiktaş büyük bir geçmişe sahip büyük bir kulüp. Bu kulübün gerçekten özel olduğunu hissediyorum. Büyük gelenekleri olan büyük bir kulüp. Benim için tamamıyla yeni bir şey. Çünkü bu kulübün sunduğu her şey gerçekten harika. Ben de buradaki her adımı deneyimlemek ve insanlarla tanışmak için sabırsızlanıyorum. Elbette buna sahada olmak ve taraftarlarla birlikte galibiyetleri kutlamak da dahil."

İlgini Çekebilir
Augsburg açıkladı: Beşiktaş, Felix Uduokhai için hazırlık maçı yapacak!
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler