Fellaini gerçeği! Beşiktaş...

14.11.2017 - 09:20 | Son Güncellenme: 14.11.2017 - 09:20

Fellaini gerçeği! Beşiktaş...

İngilizlerin Beşiktaş ve Fellaini arasındaki anlaşmaya dair iddialarını Spor Arena aydınlatıyor! İşte siyah-beyazlı kulüp ile Belçikalı yıldız arasındaki görüşmenin detayları...

Önceki akşam İngiliz Daily Mirror gazetesinin haberi Beşiktaşlıları heyacanlandırdı. Gazete, Manchester United’da forma giyen Belçikalı oyuncu Maruoane Felliani’nin 8 milyon sterlin karşılığında siyah beyazlı kulübe transfer olacağını yazdı.
Haberin ayrıntısında Manchester United'ın son Chelsea mağlubiyetinden sonra Portekizli menajer Mourinho'nun Fellaini'ye maç sonu övgüler yağdırdığı bu sözlerin ise Belçikalı orta sahanın takımdan ayrılacak olması sebebiyle söylendiği bilgisi verildi.
Mirror’un bu haberi kısmen doğru. Felliani ile Beşiktaş bir görüşme yaptı. Bu görüşme Beşiktaş’ın Monaco’yu 2-1 yendiği gün Monaco’da gerçekleşti. Fellinani, Belçika’nın Bosna Hersek ile oynadığı milli maçcta sakatlanmış ve uzun süre Manu formasından uzak kalmıştı. Başkan Fikret Orman, Monaco ile oynayacakları maç günü tamamen bir tesadüf eseri Felliani ile karşılaştı. Orman, Belçikalı oyuncu ile Beşiktaş, futbol ve transfer üzerine bir sohbet gerçekleştirdi.
Bu sohbetin sonunda Orman, Felliani’ye, Beşiktaş’ta forma giymek isteyip istemediği sorusunu yöneltti. Bu çok açık bir transfer teklifiydi. Felliani, bu teklife olumsuz bir yanıt vermedi. Teşekkür etti. Ama önceliğinin Manchester United olduğunu ama orada bir problem olması halinde Beşiktaş ile masaya oturmaya hazır olduğunu ifade etti.

Orman ve Felliani ikilisi şimdi devre arası transfer dönemini bekliyor. Mourinho’nun, Felliani ile ilgili vereceği karar Beşiktaş’ı da çok yakından ilgilendirecek. (Spor Arena)

Senin için hazırladığımız haberler