"Fellaini gibi bir futbolcuyu Beşiktaş'a getirmeyi çok isterim"

13.11.2017 - 16:09 | Son Güncellenme: 13.11.2017 - 16:09

FIFA Menajeri Özkan Doğan, Radyospor'da Özgür Sancar'ın sorularını cevapladı! İşte çarpıcı açıklamaları:

''Atilla Türker, hakkımızda bazı iftiralar attı, Erol Erdal Alkan Dordrecht'in oyuncusu ama menajerlik hakları bende değil, ben bu oyuncunun nerde oynadığını bile bilmiyordum ama Atilla Türker attığı iftira ile öğrendim. Basın bütün dünyada önemli, spor basınına çok değer veriyorum ama Atilla Türker, bizim hakkımızda saçma sapan bir iftira kampanyası başlattı ve bizde artık söz hakkımızı konuşacağız."

Lucescu ve teknik ekibini zan altında bırakıyorlar
"Menajerlerin milli takıma oyuncu aldırıyorlar iddiası saçma sapan bir iddia, Lucescu ve teknik ekibini zan altında bırakıyorlar. Böyle bir şey mümkün değil, Lucescu'nun açıklamaları menajerleri bağlamaz, biz menajerler olarak bu haberleri iftira olarak görüyoruz. Hiçbir menajer kendi oyuncusunu milli takıma aldırmak için çalışma yapmazlar. Milli takım bizim için çok önemlidir, milli takıma katılmak askere gitmek gibi bir şeydir ve biz menajerler böyle bir müdahaleyi nasıl yapabiliriz."

"Antalyaspor konusunda da açıklamalar yapmak istiyorum, benim ve ortağımın adının Antalya'da sokaklara yazılması gerekiyorken, bizim Antalya'da yaptığımız kadro sayesinde Antalyaspor 20-30 bin kişiye oynuyor, Antalya'yı bir futbol şehri yaptık. Antalya'nın marka değeri 5'ken şimdi 30-40 oldu. Atilla Türker, Antalyaspor'u soydular diyor, menajerlerin komisyon payı %10, biz resmi menajeriz TFF bize yetki vermiş ve biz %10'dan komisyon almışız. Menajerlik oranları Avrupa'da esnek ama burada %10 oluyor, biz Sneijder'i farklı getirdik, fakat Eto'o'yu da free oyuncu olarak getirdik ve imza parası almadık.Atilla Türker, bizi kulüpleri yönetmekle suçluyor ama biz Sneijder'i getirdik, Eto'o'yu getirdik, Gomez'i getirdik ve takımları başarılara götürdük."

Fellaini gibi bir futbolcuyu Beşiktaş'a getirmeyi çok isterim
"Fellaini, için Beşiktaş'ın bir girişimi yok, biz sadece Fellaini'yi Galatasaray'a getirmek için görüştük ama Mourinho izin vermedi. Ayrıca kulübü de Fellaini ile sözleşme uzatmak istiyor. Galatasaray dışında Fellaini'ye teklif yapan bir Türk kulübü olmadı. Fellaini müslüman olduğu için Türkiye'ye transferine sıcak bakıyor. Fellaini gibi bir futbolcuyu Beşiktaş'a getirmeyi çok isterim ve faydalı olacağını düşünüyorum. İlerleyen zamanlarda neler olur bilmiyorum. Avrupa'da oynayan futbolcular ülkemize çok sıcak bakıyorlar. Büyük futbolcular Türkiye'ye gelebilirler. Fellaini'nin, Beşiktaşla görüşmesi hakkında başka bir açıklama yapmak istemiyorum, bu durum etik olmaz. Eto'o hala Antalyaspor'un sözleşmeli futbolcusu bu konuda da açıklamalar yapmam yine etik olmaz."

Senin için hazırladığımız haberler