Fellaini sezon sonuna kadar kalıyor

15.11.2017 - 19:13 | Son Güncellenme: 15.11.2017 - 19:13

Beşiktaş bir yandan şampiyonluk yarışının hesaplarını yaparken diğer yandan transfer hesapları içinde... Hedeflerden birisi de Fellaini...

Transfer listesinde yer alan Marouane Fellaini, sezon sonuna kadar Manchester United'da kalmaya karar verdi. Fellaini, İngiliz ekibinin sözleşme uzatma teklifini ise reddetti.

BEŞİKTAŞ FELLAİNİ'YE TEKLİFTE BULUNDU


Devre arasında orta sahasını güçlendirmek için çalışmalara başlayan Beşiktaş, Manchester United ile sezon sonu sözleşmesi sona erecek olan Marouane Fellaini’yi listesine aldı. Bir süredir Belçikalı yıldızın menajeri ile temas halinde olan Beşiktaş yönetimi, Fellaini’ye teklifte bulundu. ESPN’in haberine göre Beşiktaş’ın devre arasında gerçekleşecek transfer teklifine olumsuz yanıt veren Fellaini, sezon sonuna kadar Manchester United’da kalma kararı aldı.

Manchester United’ın bedavaya kaybetmek istemediği yıldız futbolcuya sözleşme uzatma teklifinde bulunduğu, ancak Fellaini’nin bu teklifi de kabul etmediği belirtildi. Sezon sonu serbest kalacak olan Fellaini’nin yüksek bir imza parası karşılığı Beşiktaş’a transfer olabileceği iddia edildi. (Skor)

Senin için hazırladığımız haberler