Fellaini transferinde Beşiktaş'a kötü haber!

25.12.2017 - 09:30 | Son Güncellenme: 25.12.2017 - 09:30

Fellaini transferinde Beşiktaş'a kötü haber!

Beşiktaş'ın transfer gündeminde yer alan Marouane Fellaini'de sürpriz bir gelişme yaşandı. 

Manchester United ile olan sözleşmesi bu sezonun sonunda sona erecek olan Belçikalı orta saha yeni sözleşme imzalamaya yanaşmıyor. 

Fellaini'ye gelen transfer teklifini açıkladılar!

İngiliz basınında yer alan haberlere göre Fellaini'nin bir sonraki durağı Çin olabilir. Daily Express'e konuşan ismini açıklamaya bir kaynak, Fellaini'nin sözleşmesini uzatmayacağını söylerken, "Ocakta ya da sezon sonunda ayrılması onun için fark etmiyor. Son sözü Manchester United söyleyecek. Çin'den bir teklif geldi ve para için ayrılabilir" ifadelerini kullandı.

Dünya Kupası hedefi!

30 yaşındaki oyuncu 2018'de Rusya'da düzenlenecek olan Dünya Kupası'nda boy göstermek için daha fazla forma giymeyi bekliyor. 

İstanbul'da Beşiktaş'la görüşmüştü!

Express'in haberinin detayında Fellaini transferi için Beşiktaş'ın da devrede olduğu kaydedildi. Bilindiği üzere Fellaini'nin kardeşi ve menajeri geçtiğimiz ay İstanbul'a gelip siyah beyazlı ekiple bir görüşme gerçekleştirmişti.

2013 yılında 32.5 milyon euro bonservis bedeliyle Everton'dan transfer edilen Fellaini, Jose Mourinho'nun en gözde isimlerinden bir tanesi. Portekizli menajer yaz döneminde çıkan transfer haberleri sonrası "Beni almaları daha kolay" demişti. 

AJANSSPOR

Senin için hazırladığımız haberler