Pepe Bordalas'tan Barcelona tepkisi! "Neredesin aslanım"

05.01.2022 - 17:16 | Son Güncellenme: 05.01.2022 - 17:26

Xavi Hernandez yönetiminde eski günlere dönüş için transfere hız veren Barcelona'nın hamleleri, Valencia Teknik Direktörü Pepe Bordalas'ı fena kızdırdı.

Pepe Bordalas'tan Barcelona tepkisi! "Neredesin aslanım"

Torres tamam, Morata sırada

Transferde Manchester City'den 55 milyon Euro karşılığında İspanyol futbolcu Ferran Torres'i kadrosuna katan Barcelona, Atletico Madrid'in Juventus'ta forma giyen golcüsü Alvaro Morata'nın transferinde de mutlu sona yakın.

Pepe Bordalas'tan Barcelona tepkisi

Ekonomik sıkıntılar nedeniyle oyuncu satmadan transfer yapamayan Valencia'da teknik direktör Bordalas, Katalan ekibi Barcelona'nın transferde bu kadar rahat etmesine tepki gösterdi.

"Neredesin aslanım? Bir bize mi çalışıyorsun?"

57 yaşındaki teknik adam düzenlediği basın toplantısında Finansal Fair Play (FFP)'in her kulüp için eşit uygulanmadığını belirterek,"Barcelona'nın 300 Milyon Euro borcu var ama Ferran Torres'e 55 Milyon Euro veriyorlar. Morata'yı almaya çalışıyorlar ve başkan daha da transfer olacak, Haaland'ı da alacağız diyor. Bu FFP nerde? Neredesin aslanım? Bir bize mi çalışıyorsun?" ifadeleriyle tepki gösterdi. 

İlgini Çekebilir
Barcelona'nın imza töreni yaptığı Ferran Torres'in Kovid-19 testi pozitif çıktı
Habere Git

İspanya Futbol Federasyonu'na da tepki gösteren Bordalas, "Doğruyu yapmayanları, kurallara uymayanları ödüllendirmeyin. Maalesef kurallara uyanlar bu durum karşısında sessiz kalıyor. Barcelona başkanı ve teknik direktörü 'Geri döndük' diyor. Hakları ama herkesle aynı kurallarla lütfen" şeklinde konuştu.

Torres'te maaş sınırı sıkıntısı

Barcelona, Ferran Torres'i transfer etmesine karşın La Liga maaş sınırı nedeniyle henüz İspanyol oyuncuyu futbol federasyonuna kayıt ettiremedi.

Senin için hazırladığımız haberler