Fenerbahçe, Fred Transferinde Brighton'u Da Çalımlamış

Ali Bozkurt
18.08.2023 - 15:34 | Son Güncellenme: 18.08.2023 - 15:41

Fenerbahçe'nin Galatasaray'a transfer çalımı atarak kadrosuna kattığı Manchester United'ın yıldız oyuncusu Fred'i Brighton'un da istediği ortaya çıktı.

Fenerbahçe, Fred Transferinde Brighton'u Da Çalımlamış

AJANSSPOR HABER

Galatasaray'ın transfer etmek istediği Fred'i kadrosuna katan Fenerbahçe, İngiliz ekibi Brighton'a da transfer çalımı attığı ortaya çıktı. Kanarya'nın kadrosuna kattığı Fred'i İngiliz ekibi teknik direktörü De Zerbi beklediklerini itiraf etti.

Transferi telefonla öğrendim

La Gazzetta della Sport'a yer alan habere göre; Brighton Menajeri Roberto de Zerbi, Fred’i gizliden gizliye kadrosuna katmak istediklerini belirtti. De Zerbi, Fred’in Fenerbahçe’ye transferini telefonuna gelen haberden öğrendiğini belirtti. 

“En büyük adaylarımızdandı”

Brighton Menajeri açıklamalarında futbolcuyu, orta sahalarına ne kadar çok talep ettiklerini şu sözlerle anlattı, “Cep telefonuma baktım ve haberi gördüm. 'Fred Fenerbahçe'de' yazıyordu. Lanet olsun dedim. Caicedo sonrası en büyük adaylarımızdan biriydi. Onu gizliden gizliye kadromuzda istiyorduk.”

İlgini Çekebilir
Galatasaray ve Fenerbahçe forması giymişti: Süper Lig'e geri döndü
Habere Git

Fenerbahçe, hem Galatasaray’ı hem Brighton’u geçti

Galatasaray’ın Sergio Oliveira yerine düşündüğü Fred’e, İngiltere’den Brighton’un da talip olduğu ortaya çıktı. Fenerbahçe; Fred’i kadrosuna katmasıyla birlikte, oyuncuyla net şekilde ilgilenen iki kulübü çalımlamış oldu.

Lazio ve Galatasaray, Fred için savaştı

Bir ay öncesine kadar Sky Sports’un haberine göre, Fred’in en ciddi taliplerinden birisi Lazio’ydu. Galatasaray’ın da ilgilendiği Fred için bu iki kulüp karşı karşıya gelmişti. O dönemde, iki kulübün Parades ile ilgili de karşı karşıya geldiği medyada yer bulmuştu.

Fener, 9.74 milyon Euro ödedi

Fred, Sarı-Lacivertli takım ile 4+1 yıllık sözleşme imzaladı. Fenerbahçe, bu transfer için Manchester United’a 9.743.589,5 Euro bonservis ödeyecek.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe'nin itirazına onay geldi: Ödeme yapacaklar
Habere Git

Fred'in performansı

Fenerbahçe’de 35 numaralı formayı giyecek Brezilyalı futbolcu, geçen sezon Kırmızı Şeytanlar ile 56 maça çıktı. Fred, bu maçlarda 6 gol atarken 6 da asiste imza attı.

Senin için hazırladığımız haberler