Fenerbahçe, Real Betis'ten William Carvalho Transferi İçin 2. Kez Görüşecek

Akın Ungan
25.06.2022 - 14:56 | Son Güncellenme: 25.06.2022 - 15:41

Real Betis'ten William Carvalho'yu transfer etmek isteyen Fenerbahçe, ilk görüşmede sonuçsuz kalınmasının ardından yeniden masaya oturmaya hazırlanıyor.

Fenerbahçe, Real Betis'ten William Carvalho Transferi İçin 2. Kez Görüşecek

Yeni sezona hazırlanan Fenerbahçe'de transfer çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Ali Koç yönetimi, Jorge Jesus'un takımda görmek istediği isimleri kadroya kazandırmayı hedefliyor.

İlk görüşme sonuçsuz kaldı

Jorge Jesus, Sporting döneminden eski öğrencisi William Carvalho'yu takımda görmek istediğini yönetime bildirmiş ve orta saha oyuncusunun transferini istemişti. Sarı-Lacivertliler, William Carvalho'nun kulübü Real Betis ile yaptığı görüşmelerden sonuç alamadı.

Fener 2. kez görüşecek

Fotomaç'ın haberine göre mali konuda uzalaşmaya varamayan Fenerbahçe, Jesus'un ısrarı sonucu Real Betis ile yeniden görüşme kararı aldı. Sarı-Lacivertliler, İspanyol ekip ile 2. kez transfer masasına oturmaya hazırlanıyor.

Haberde, Fenerbahçe'nin 2. görüşmede daha güçlü bir teklif yapmaya hazırlandığı ve Portekizli futbolcuyu İstanbul'a getirmeyi planladığı belirtildi.

49 maçta 4 gol, 5 asist

13 Temmuz 2018'den beri Real Betis'te forma giyen William Carvalho, getiğimiz sezon İspanyol ekipte 49 karşılaşmada görev aldı. 4 kez rakip fileleri havalandırmayı başaran 30 yaşındaki önlibero, 5 defa da takım arkadaşlarına gol pası verdi

Senin için hazırladığımız haberler