Fenerbahçe Cengiz Ünder'de Fren Yaptı Tete'yi İse Her An Transfer Olabilir

30.07.2023 - 00:18 | Son Güncellenme: 30.07.2023 - 00:56

Fenerbahçe, görüşmelerde Marsilya'nın sürekli taleplerini artırması sonrası Cengiz Ünder transferinde frene bastı. Koç, Tete içinse "Mutlak bitirin" dedi. İşte detaylar

Fenerbahçe Cengiz Ünder'de Fren Yaptı Tete'yi İse Her An Transfer Olabilir

Yılmaz DİRİM - AJANSSPOR

Şampiyonluk için çok güçlü bir kadro kurmak için çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe, transferi konusunda Ferdi Kadıoğlu'nun attığı goldeki vuruşla "spoiler" bile verdiği Cengiz Ünder'de fren yaptı! Sarı lacivertli yönetim, Tete için ise gaza bastı. Bu transferin olması an meselesi. 

Marsilya bonusları artırdı

Aldığımız bilgilere göre artık herkesin yolunu gözlediği Cengiz Ünder transferinde karşı tarafın sürekli artan talepleri başkan Ali Koç'un tepkisini çekti. Fenerbahçe'nin bonservis bedelini üç yılda ödeyeceğini bildirmesinden sonra Marsilya da "O zaman bonusları artırın" dedi.

Bonservis bedeli 20 milyona dayandı

Ancak Fransızlar'ın istediği bonuslar bonservis bedelini neredeyse ikiye katladı. Toplam tutar 20 milyon Euro civarına çıkı. Üstelik Cengiz Ünder'in olası bir sonraki satışından da pay talep edildi. Sürekli artan talepler üzerine başkan Ali Koç, kurmaylarına fren yapma talimatı verdi. Fenerbahçe, Ünder transferini tabiri caizse rölantiye aldı.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe 5 yıldızlı formayı askıya aldı
Habere Git

Ali Koç: "Bana Tete'yi bitirin"

Başkan Koç, Tete transferi içinse tam aksine yöneticilerinden son gaz yapmalarını istedi. Koç, "Her şeyi bir yana bırakın Tete transferini bitirin" dedi. Ve bunun üzerine harekete geçen transferden sorumlu yöneticiler Ukrayna temsilcisi Shakhtar Donetsk'in 23 yaşındaki Brezilyalı sağ kanadını bitirme noktasına getirdi. İmza an meselesi. 

Fenerbahçe 8 transfer yaptı

Fenerbahçe, bugüne kadar Dusan Tadic, Rodrigo Beca, Bartuğ Elmaz, Ryan Kent, Alexander Djiku, Edin Dzeko, Umut Nayir ve Sebastina Szmanski'yi renklerine bağladı. Fenerbahçe, Cengiz ve Tete transferleri gerçekleşse de hız kesmeyecek.

Fener, ilk resmi maçta şov yaptı 

Fenerbahçe, İsmail Kartal yönetiminde ilk resmi maçına UEFA Konferans Ligi'nde geçen çarşamba günü çıktı. Yeni transferlerin şov yaptığı mücadeleden sarı lacivertliler Zimbru'yu 5-0 mağlup ederek, 3. turun kapısını araladı.

Senin için hazırladığımız haberler