Stuttgart - Fenerbahçe Opet: 3-2 (Maç Sonucu - Yazılı Özet)

Akın Ungan
21.12.2022 - 23:21 | Son Güncellenme: 22.12.2022 - 00:51

CEV Kadınlar Şampiyonlar Ligi'nde Fenerbahçe Opet, Stuttgart karşısında 2-0'dan 2-2 yaptı geri ama 3-2 kaybetti. İşte maç sonucu, setler ve yazılı özet.

Stuttgart - Fenerbahçe Opet: 3-2 (Maç Sonucu - Yazılı Özet)

AJANSSPOR HABER

CEV Şampiyonlar Ligi'nde Fenerbahçe Opet, Alman ekip Stuttgart ile karşı karşıya geldi. Zorlu mücadele 2-0 geriye düşen Sarı-Lacivertliler, beraberliği yakalamayı başardı. Fakat karar setini kaybeden temsilcimiz, mücadeleden 3-2 mağlup ayrıldı.

İlk iki set Almanlar'ın

Dengeli başlayan karşılaşmada Fenerbahçe Opet, rakibi karşısında oyunun hakimi olamadı. Stuttgart, ilk seti 25-22 kazandı. Müücadelenin ikinci seti de aynı görüntüyü verdi. Sarı-Lacivertliler, Almanlar'a ikinci seti de verdi. Stuttgart ikinci seti, 25-23 aldı.

Geri dönüş başladı

Fenerbahçe Opet, Stuttgart karşısındaki geri dönüşe üçüncü sette başladı. Hücum yönünde üstünlüğü eline alan Sarı-Lacivertliler, rakibinin ataklarını da iyi karşıladı. Fenerbahçe Opet, mücadelenin üçüncü setini 25-18 kazanmayı başardı ve durumu 2-1 yaptı.

İlgini Çekebilir
Eczacıbaşı Dynavit'ten 2'de 2!
Habere Git

Beraberlik yakalandı

Dördüncü sete de iyi başlayan Fenerbahçe Opet, kararlı oyununu sürdürdü. Sarı-Lacivertli takım, Stuttgart hücumlarını tıkadı. Bir set daha alsa maçı sonlandıracak olan Almanlar, dördüncü seti de kaybetti. Temsilcimiz, ortaya koyduğu mücadele ile alkış toparken, maçın bu bölümünü 25-22 önde kapattı. Fenerbahçe Opet böylece eşitliği yakaladı ve durum 2-2 oldu.

Sonu mutlu bitmedi

Sarı-Lacivertliler, başlattığı geri dönüşü bitiremedi. Maçın karar setinde Stuttgart, 15-10 kazandı. Fenerbahçe Opet için Almanya deplasmanı mutlu sonla bitmedi. Stuttgart bu setin ardından maçı 3-2 önde tamamladı.

D Grubu'nda ilk mağlubiyet

CEV Şampiyonlar Ligi D Grubu'nda mücadele eden Fenerbahçe Opet, Stuttgart karşısında kaybederek, bu sezon Avrupa'daki ilk mağlubiyetini aldı. Çıktığı 2 maçta 1 galibiyet, 1 mağlubiyeti bulunan Sarı-Lacivertliler, 4 puanda kalırken, 2. sırada yer aldı.

İlgini Çekebilir
Türk Hava Yolları, uçuşa geçti!
Habere Git

Geçen sezon üçüncü oldu

Türk takımları, CEV Şampiyonlar Ligi'ndeki başarılı performanslarıyla dikkat çekti. Fenerbahçe Opet, dev turnuvayı 2012 yılında 1. tamamlayarak, şampiyon olmayı başarmıştı. Sarı-Lacivertliler geçen sezon ise üçüncü oldu. Geçen sezon finalde İtalyan Imoco Volley'i geçmeyi başaran VakıfBank, kupayı Türkiye'ye getirdi.

Fenerbahçe Opet'in son 3 maçı

  • Bolu Belediye 1-3 Fenerbahçe Opet
  • Fenerbahçe Opet 3-1 Sigorta Shop
  • Stuttgart 3-2 Fenerbahçe Opet
Senin için hazırladığımız haberler