Fener gol oldu yağdı! Mourinho taraftarla buluştu

Arif Can Yıldız
18.07.2024 - 22:10 | Son Güncellenme: 18.07.2024 - 22:36

Jose Mourinho yönetimindeki Fenerbahçe, hazırlık maçında Hull City ile karşılaştı. Sarı-lacivertliler Ülker Stadyumu'nda ağırladığı rakibini 5-1 mağlup etti.

Fener gol oldu yağdı! Mourinho taraftarla buluştu

AJANSSPOR HABER

Jose Mourinho yönetiminde 2024/2025 sezonu hazırlıklarına devam eden Fenerbahçe, Kadıköy'de Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City'yi ağırladı. Portekizli teknik adam Ülker Stadyumu'nda sarı-lacivertlilerin başındaki ilk maçına çıktı.

Gol oldu yağdı

Fenerbahçe, sezonun 5. hazırlık maçında Kadıköy'de İngiltere Championship ekiplerinden Hull City ile karşılaştı. Sarı-Lacivertliler; Edin Dzeko (2), Fred, Sebastian Szymanski ve Mert Hakan Yandaş ile bulduğu gollerle mücadeleden 5-1 galip ayrıldı.

Mourinho Kadıköy'de boy gösterdi

İstanbul temsilcisinin dünyaca ünlü teknik direktörü Jose Mourinho, Ülker Stadyumu'na ilk defa sarı-lacivertlilerin teknik direktörü olarak geldi. 61 yaşındaki teknik adam daha önce Manchester United teknik direktörü olarak 2016/2017 sezonunda Avrupa Ligi Grup mücadelesi kapsamında Fenerbahçe'ye misafir olmuş ve sahadan 2-1'lik mağlubiyetle ayrılmıştı.

Cenk ve Oğuz sahne aldı

Süper Lig devinin İngiltere ekibine karşı oynadığı hazırlık maçında yeni transferler Oğuz Aydın ve Cenk Tosun, ilk kez sahne alırken milli takımdan dönen İrfan Can Kahveci'de oyuna 69. dakikada dahil oldu.

Senin için hazırladığımız haberler