Fenerbahçe, Göztepe'den Kaleci İrfan Can Eğribayat'ın Bonservisini Aldı

Akın Ungan
12.05.2023 - 13:16 | Son Güncellenme: 12.05.2023 - 13:26

Son dakika | Fenerbahçe, TFF 1. Lig’de play-Off mücadelesi veren Göztepe'den kiraladığı İrfan Can Eğribayat’ın bonservisini aldı. İşte detaylar.

Fenerbahçe, Göztepe'den Kaleci İrfan Can Eğribayat'ın Bonservisini Aldı

Spor Toto Süper Lig'in son haftalarında yaşadığı puan kayıpları ile şampiyonluk yarışında yara alan Fenerbahçe, gelecek sezonun planlamasına başladı. Sarı-Lacivertliler iç transferde düğmeye bastı.

İrfan Can Eğribayat için harekete geçildi

Altay Bayındır'ın sakatlanmasıyla kaleyi devralan İrfan Can Eğribayat, sergilediği performans ile beğeni kazandı. Sezon başında TFF 1. Lig ekibi Göztepe'den kiralık olarak Sarı-Lacivertliler'e katılan file bekçisi için harekete geçildi.

İrfan Can Eğribayat'ın bonservisi alındı

Fenerbahçe, İrfan Can Eğribayat'ın bonservisini aldı. Sezon başında 500 bin Euro'ya kiraladığı İrfan Can için Göztepe 1 milyon 200 bin Euro bonservis bedeli alacak.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe'nin yıldızı Trabzonspor yolcusu! Girişimler başladı
Habere Git

Göztepe toplam 1.7 milyon Euro kazandı

Böylece, Göztepe’nin 24 yaşındaki filebekçisinden kasasına toplam 1 milyon 700 bin Euro girmiş olacak.

Göztepe, 2020'de 500 bin Euro verdi

Adanaspor altyapısından yetişen 30 Haziran 1998 doğumlu kaleci, 2020'de 500 bin Euro karşılığında Göztepe'ye imza attı. Gösterdiği performans ile birçok kulübün dikkatini çeken İrfan Can Eğribayat, İzmir temsilcisinde çıktığı 67 resmi müsabakada 98 gol yedi, 11 maçı ise gol yemeden tamamladı.

İrfan Can Eğribayat'ın Fenerbahçe performansı

İrfan Can Eğribayat bu sezon Fenerbahçe forması ile 9 maçta görev aldı. 2 sarı kart gören 24 yaşındaki file bekçisi, 12 gol yedi, 1 karşılaşmada ise kalesini gole kapatmayı başardı.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe: "12 Mayıs'ı unutmayacağız"
Habere Git

Senin için hazırladığımız haberler