'Fener Ol' kampanyasına büyük destek! 750.000 SMS...

12.05.2019 - 22:42 | Son Güncellenme: 13.05.2019 - 01:42

'Fener Ol' kampanyasına büyük destek! 750.000 SMS...

Fener Ol kampanyasına destek veren isimlerden biri olan Acun Ilıcalı, kendi kanalı TV8'de Fenerbahçe'ye destek amaçlı özel bir program yaptı. FB TV'de yayınlanan programda Acun Ilıcalı 55 bin forma satıldığını açıkladı.

Acun Ilıcalı SMS sayısının 750 bine ulaştığını açıkladı...

Ali Koç ve Ersun Yanal da programa katıldı

Ünlü komedyen Cem Yılmaz'ın da yorumlarıyla renklendirdiği programa Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, sarı-lacivertli takımın teknik direktörü Ersun Yanal ve futbol takımı da katılım gösterdi.

Ilıcalı'nın sunduğu programda FB yazıp 1907'ye mesaj yollayan taraftarlar, Fener Ol kampanyasına destek olabiliyor. Acun Ilıcalı, ünlü komedyen Cem Yılmaz'ın özel bir gösteri yapacağını ve kampanyaya katılan 1500 kişinin bu gösteriyi izleyebileceğini ifade etti.

Öte yandan Acun Ilıcalı, kampanyaya destek veren taraftarlara, destek verecek kişilere özel hediyeleri de tek tek açıkladı. 

İşte o özel hediyelerden bazıları

Başkan Ali Koç ile birlikte maç izleme
fırsatı
Stadyumda maç oynama fırsatı

Arena'da maç

50 Alex imzalı forma

20 araba

5 ev

Futbol ve basket takımları ile buluşmak
Bir sporcunun özel gününde yanında olması

Zeljko Obradovic ile yemek
Ersun Yanal ile yemek

Alex ile yemek

Ali Koç: "Kulüplerin borçları ortada..."

Ekonomik sıkıntılar, kulüplerin borçları ortada. İşler zorda. Seçilmeden önce bu işe omuz omuza vererek, kitlesel bir hareketle, ancak; bunun Fenerbahçe'nin başarabileceğini söyledik. Seçildik ve kulübe geldik. Borçlar beklentilerin üstündeydi. Önce biz destek olacağız dedik. Onu yaptık. Herkesin çorbada tuzu olacak dedik.

Bugün de Fenerbahçe için kara bir gün. Bugün 12 Mayıs. Allah kimseye bir daha göstermesin. Çorbada herkesin tuzu olsun dedik. Bugün aslında Fenerbahçe'nin zenginliğini görüyoruz. Acun Ilıcalı ile konuştuğumuzda sürekli fikir üretti. Cem Yılmaz da sağ olsun her daim hep yanımızda oldu. Adalete Fener Yak kampanyasında video çekti, çok küfür yedi. Ama önemsemedi. Ezgi Mola da burada. Fenerbahçe'nin zenginliği ortadadır. Fenerbahçe, zorda olduğunda hep bir tarih yazmıştır.

Yıllarca bu formayı üretmeyi düşünmüyoruz. Bu formanın sayılı ve sınırlı olmasına karar verdik. Volkan Demirel bu formada olmayı hak ediyor ama faal futbolculardan kimseyi almamaya karar vermiştik.

Lefter forması çok değerli. Üzerinde de efsanelerin imzası var. Tüm efsanelerin imzalarının olduğu forma fikri de Acun Ilıcalı'dan çıktı. Formanın satışa çıkarılacağı fiyat da yine Acun Ilıcalı'nın fikridir.

"Dayanışma bizim milettimizde her zaman vardır"

Ünlü komedyen Cem Yılmaz programda şu açıklamalarda bulundu:

Bugün bizim gecemiz. Ama dayanışma bizim milettimizde her zaman vardır. Diğer takım taraftarları da Fenerbahçe Stadı'nda neden top oynamak istemesin? Başka takım taraftarları da bu kampanyaya destek verebilir. Ayrıca sürpriz hediyeler hoşuma gitti. Ben buraya aç geldim. Benimle de yemek yiyin (Gülerek.)

Bir Fenerbahçe aktivitesinde olmak güzel. Bu geceye özel 1500 kişilik gösteri olsun. Onun dışında tabi ki Fenerbahçe için elimden geleni yaparım. Hiçbir kulüp tabi ki gerilim yaşamasın. Çok gıpta ettiğimiz filmleri neden yapmıyoruz dediğimiz zaman bir öncekinden gelir elde etmiş olmamız lazım. Canlı olarak futbol müsabakası izlemenin dışında yapılacak katkı mutlaka iyi şekilde kullanılacaktır.

Cem Yılmaz, ünlü oyunculardan biri olan ve Beşiktaşlı oluşuyla bilinen Zafer Algöz'ün de kampanyaya katılmak istediğini duyurdu. Cem Yılmaz, Fikir Sanat olarak Zafer Algöz'ün de 200 forma aldıklarını ifade etti.

"Fenerbahçe yenilince çok üzülüyorum"

Fenerbahçe'nin eski futbolcularından Abdülkerim Durmaz ise, "Çok heyecanlıyım. Tezahürat yapıldı. Çubuklular görüyorum. 30 yıl önce giymiştim formayı. 30 yıl sonra o tribün tezahüratını hissettim. Futbol yorumculuğu yapıyorum. Fenerli olmayanlar da beni takip ediyor. Bana, "Abi seni çok seviyoruz ama biraz objektif ol" diyorlar. "Ben de objektif olmamı bekliyorsanız beni izlemeyin. Ben Fenerbahçeliyim" diyorum." dedi.

Fenerbahçe yenilince çok üzülüyorum. O formayı taşıyan herkesi çok seviyorum. Futbolcu kardeşlerim yanlış anlamasın. Dilim kemiği yok. Yanlış anlamasınlar. Bu kampanyaya destek olan bütün taraftarlarımızdan Allah razı olsun. Her yerde Fenerbahçeli olduğunu söyleyen ama bu kampanyaya destek olmayan iş adamları da inşallah iflas ederler, işleri bozulur (gülerek).

1 ev Hamdi Akın'dan bağış...

Acun Ilıcalı, hediye olduğu belirtilen 5 evden 1'ini iş adamı Hamdi Akın'ın bağışladığını açıkladı.

100 değil 1000 forma aldı...

İş adamı Hamdi Akın yaptığı açıklamada, "Muhteşem bir kampanya yapılıyor. İnşallah seneye çok güzel bir kadro kurup başarılı olacağız. Televizyon karşısında keyifle maç izleyeceğiz. Locaları, stadı dolduracağız. Basketbolda elde ettiğimiz başarı var. Bu başarının devam etmesi en büyük dileğimiz. Böyle bir kampanyaya ben de katılmak istedim. Ayrıca forma satışı da çok güzel. 100 tane forma alarak bu işi başlatayım." ifadelerini kullandı.

Acun Ilıcalı, Hamdi Akın'a seslenerek, "İsminizi buraya yazdığımızda, o 100 formanın yanına bir sıfır daha atmamız gerek. Sizin Fenerbahçe ile ilgili hiçbir şeyi reddetmediğinizi duydum" diye konuştu.

Bunun üzerine iş adamı Hamdi Akın, 100 değil 1000 forma aldığını ve Fenerbahçe ile ilgili yapılan hiçbir teklifi reddetmediğini bundan sonra da reddetmeyeceğini dile getirdi.

"Guinness Dünya Rekorlar Kitabı'na girme durumumuz var"

Sunucu Acun Ilıcalı, "Guinness Dünya Rekorlar Kitabı'na girme durumumuz var. Yetkililerle görüşüyoruz. Ayrıca bir şey daha açıklayayım. En çok forma alan şehrimize bir hediye var. Fenerbahçe futbol takımı o şehirde bir hazırlık maçı yapacak. Belki de hayatınız boyunca şehrinizde göremeyeceğiniz Fenerbahçe'yi yakından göreceksiniz." dedi.

"Böyle bir kampanyayı desteklemeye devam edeceğiz"

100 forma satın alan İstanbul Okan Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Bekir Okan yayına bağlanrak, "Böyle bir kampanyayı desteklemeye devam edeceğiz" dedi.

Burada araya giren Acun Ilıcalı, satın alınan 100 formanın az olduğunu ve 300'e çıkarılmasın Bekir Okan'a yakıştığını ifade etti. Bekir Okan da 300 formayı aldığını duyurdu.

Pijamama kadar Fenerbahçeliyim

Oyuncu Oğuzhan Koç, "Bütün Fenerbahçelileri bu kampanyaya katılmaya davet etmek için geldim. Pijamama kadar Fenerbahçeliyim. Fenerbahçe ile ilgili bizim de yapacağımız bir şeyler olacaktır tabi ki." ifadelerini kullandı.

Recep Üzerli ise, "Kötü bir sezon geçirmemize rağmen stadımız full. Fenerbahçeli olmaktan gurur duyuyorum. 100 tane de forma almak istiyorum." dedi.

Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Tuncay Şanlı, "Completo Group'dan Murat Kapki ve Samet Güzel 200 forma almış." ifadelerini kullandı.

Kazım Türker 1000 forma aldı!

İş insanı Kazım Türker, "1000 forma alıyorum. Burhan Karaçam beyefendi için de 1500 forma diyelim. Fenerbahçe için böyle bir kampanya düzenlendiği için çok teşekkür ediyorum." dedi.

500 tane forma aldı

İş insanı Mehmet Dereli ise, "Başkana, yöneticilere, sporculara ve taraftarlara selamlarımı gönderiyorum. Biz bu kampanya ile borçları ödeyemeyiz belki ama Avrupa'ya gitme hakkını elde ederiz. 500 tane forma da almak istiyorum. İnşallah bu kampanyayı daha fazla geliştiririz. İş adamları da bu kampanyaya destek versin. Ceplerinden fazla bir şey çıkmaz." dedi.

 

Soldado'dan taraftarlara övgü

Fenerbahçe'nin golcü futbolcusu Soldado, "İlk geldiğim günden beri bana gösterilen sevgi çok özel. Böyle bir kulübe gelmeden önce Fenerbahçe'nin ne kadar büyük bir kulüp olduğunu bilemiyorsunuz. Zor günlerden geçiyoruz. Taraftarlarımızın desteğini hissediyoruz. Zor anlarda kulüple birlikte olduğunu hissettiriyorlar." dedi.

"Fenerbahçe'yi güzel bir gelecek bekliyor"

Fenerbahçe'nin Fransız yıldızı Valbuena ise, "Fenerbahçe'nin renklerini üzerinizde taşımak gerçekten bir gurur. Hepimiz bir sebepten dolayı buradayız. Bazen bu kulübün ne kadar büyük olduğunu fark etmiyoruz çünkü kendi köşemize çekilmiş bir hayat yaşıyoruz. Ama gerçekten sıradışı bir olayın içerisindeyiz. Bir kampanyadan dolayı buradayız. Amacımız kulübü desteklemek. Hiçbir büyük kulüp asla ölmez. Taraftarları her zaman gururlandırmalıyız. Fenerbahçe'yi güzel bir gelecek bekliyor." ifadelerinde bulundu.

Futbol takımı 10000 forma aldı

Fenerbahçe'nin kalecisi Volkan Demirel, "Fenerbahçe anlatılmaz, yaşanır. Fenerbahçe'nin ne kadar büyük olduğunu da bu akşam tekrar yaşıyoruz. Fenerbahçeli olduğum için gurur duyuyorum. Bir ömür boyu bu gurur devam edecek. Fenerbahçe'deki 17. yılım. Bugünün önemini biliyoruz. Bugüne katkımız olsun istiyoruz. Futbol takımı olarak 10 bin tane forma alıyoruz ve bu formaları kimsesiz çocuklara armağan etmek istiyoruz. Bu sezon için mahcup durumdayız. Taraftarlardan özür diliyoruz. Belki performans olarak istenen seviyede değiliz ama bu takımdaki herkes Fenerbahçeli." dedi.

300 forma satın aldı

Fenerbahçe'nin eski yöneticisi Abdullah Kiğılı, "Böyle güzel bir gece için sana (Acun Ilıcalı), Başkan Ali Koç'a ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Bu formanın benim üzerimde izah edilemeyecek kadar derin bir anlamı var. Fenerium'un başına geldiğim zaman depoda küçük bir Lefter forması gördük. Formanın o kadar önemli bir anlamı var ki... O forma örme bir formaydı. Bu formayı uzun zaman araştırdık. 2009'dan beri bu formayı Fenerium'a satışa koyduk. O zaman formaları 99 TL'ye satıyorduk ama bu formayı 149 TL'ye sattık. Bu forma üzerinde yoğun bir emeğimiz vardı. Bundan sonra her zaman yan yanayız. Ne istiyorsanız yazabilirsiniz... 300 forma alıyorum, bu formada emeğim çok benim." dedi.

"Bu camia 3 Temmuz gibi zorlu bir süreci atlattı"

Fenerbahçe kaptanı Mehmet Topal, "Destekte bulunan bütün herkese teşekkür ederiz. Bu camia 3 Temmuz gibi zorlu bir süreci atlattı. Birlikte olursak her zaman güçlüyüz. En kısa zamanda kulübümüzü en güzel yere getirmek istiyoruz." dedi.

Fenerbahçe'nin devre arasında Chelsea'den transfer ettiği Moses ise,  "İnsanların kulübe bağış yapması çok önemli. Burası dev bir kulüp. Sezon boyunca elimizden gelenin en iyisini yaptık ama umarım gelecek sezon ligin şampiyonu biz oluruz." dedi.

Dirar ise, "Bu formayı giymek büyük bir gurur. Formanın değerini biliyorum ve burada olmaktan dolayı gurur duyuyorum. Bu kampanyaya destek vermekten dolayı mutluyum." açıklamalarından bulundu.

Hasan Ali Kaldırım ise, "Volkan Demirel gereken her şeyi söyledi. Fenerbahçe'nin ne kadar büyük olduğunu tekrar gösterdik. Umarım seneye bu zamanlar, şampiyon olarak konuşuluruz. Bu sene için özür diliyoruz. Gelecek sene daha iyi çalışıp sizleri daha mutlu etmeye çalışacağız." dedi.

Ersun Yanal: ''Başarıyı değil, takımınızı seviyorsunuz.''

Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal ise şunları söyledi:

''Böyle bir camianın başında olmak ve bu seneyi yaşamak çok ayrı bir duygu. Oyuncularım buradan ayrılırken boynu büküktü. Ben de duygulandım. Onların duygularını aile olarak paylaştığımızda, hepinizin inanılmaz desteği ile sezonu geride bıraktık, 2 maçımız kaldı. Hiçbir maçta yalnız kalmadık. Deplasmanda tribünleri doldurduk. Büyüklüğünüzü anlatan bu destekten dolayı çok teşekkür ediyoruz. Başarıyı değil, takımınızı seviyorsunuz. Sizi ayrıcalıklı kılan bence bu. Herkesin içi rahat olsun. Yapılan dönüşün ve katkının muhakkak faydası olacaktır.''

Ersun Yanal, sözlerini şöyle sürdürdü:

''Hiçbir oyuncumuzun karakterinden şikayetçi değilim. Bulunduğumuz durum bizi zorluyor. Bu takımların ekonomik koşulları bir anda oluşmadı. Rekabetin koşulu olmuş. Fenerbahçe’nin tüketilen son nokta değil, tüketilmeyecek son nokta olmasını istiyoruz. Kalıcı, uzun süre heyecan yaratacak adamlar üretmek gerekiyor. Bununla ilgili çalışmalar da yavaş yavaş var. Bunun için biraz sabır. Sizler kime nasıl destek olacağınızı çok iyi biliyorsunuz ve bunu gösteriyorsunuz. Hepinizin yüreğine sağlık.''

Zeynep Demirel'den 250 forma!

Ali Koç, Volkan Demirel'in eşi Zeynep Demirel'in desteğini de açıkladı:

‘’Volkan Demirel’in eşi Zeynep Demirel, takımdan ayrı olarak 250 forma desteğinde bulundu. Kendisine çok teşekkür ediyorum’’

Fenerbahçe efsanelerinden açıklamalar! Anelka, Andre Santos...

Fenerbahçe forması giyen Andre Santos ve Anelka'da gönderdikleri videolar ile kampanyaya destek oldular:

Andre Santos: Fenerbahçe taraftarına sesleniyorum, başkana destek olun. Fenerbahçe ancak böyle şampiyon olabilir. Herkese Brezilya’dan sevgiler.

Anelka: Ali Koç ve Volkan Ballı’ya desteğimi göndermek istedim. Büyük Fenerbahçe’yi yeniden inşa edeceğinize inanıyorum. Tüm kalbimle sizi destekliyorum. Türkiye’yi, Türk insanlarını ve Fenerbahçe’yi çok seviyorum.

Ozan Güven'den 100 forma

Ünlü oyuncu Ozan Güven, bağış kampanyasına 100 forma ile destek oldu.

Semih Şentürk, Hırvatistan'a attığı golü anlattı

Yayına katılan Semih Şentürk, EURO 2008'de Hırvatistan'a attığı golü anlattı:

''Hırvatistan’a attığım golü ben de hatırlamıyordum. Eve gidince belki 1000 kere izledim. O anı gerçekten hatırlamıyorum.''

750 bin SMS, 55 bin forma!

Acun Ilıcalı, gecenin sonunda atılan toplam SMS sayısının 750 bin, toplam forma satışının 55 bin olduğunu açıkladı.

Gecenini sonunda söz alan Ali Koç ise, ''Bu gördüğümüz, sizler, bizler, futbolcularımız, telefonla bağlananlar kulübümüzün zenginliği. Böyle bir kulübe başkan olduğum için çok şanslıyım. Televizyon karşısında bizi seyredenler var. Sosyal medyada tenkit edenler var ‘Başkan ilgisiz’ diye. Çalışıyoruz, boş durmuyoruz. Sıkıntıları aktarıyorum. Yarın akşam tekrar görüşmek üzere'' şeklinde konuştu.

Senin için hazırladığımız haberler