Fenerbahçeli Serdar Dursun Rakow Częstochowa ile Transfer Masasında

Akın Ungan
24.02.2023 - 09:07 | Son Güncellenme: 24.02.2023 - 09:20

Fenerbahçe'nin santrforu Serdar Dursun, Rakow Częstochowa'ya transfer oluyor. Serdar, Polonyalılar ile maaş görüşmesi yaparken, istediği rakam belli oldu.

Fenerbahçeli Serdar Dursun Rakow Częstochowa ile Transfer Masasında

Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluk yarışında olan Fenerbahçe ara transfer döneminde kadro planlamasına da önem veriyor. Sarı-Lacivertliler, golcü oyuncusu Serdar Dursun ile vedaya hazırlanıyor.

Rakow Częstochowa, Serdar Dursun için temaslara başladı

Polonya ekiplerinden Rakow Częstochowa, Fenerbahçe'nin santrforu Serdar Dursun'u transfer etmek istiyor. Polonya temsilcisi, 31 yaşındaki golcü ile temasa geçti. İki taraf pazarlık masasına oturdu.

Serdar Dursun'un talep ettiği maaş belli oldu

Serdar Dursun'un, kendisiyle ilgilenen Rakow Częstochowa'dan talep ettiği maaş ortaya çıktı. Transfer masasında olan iki taraf arasındaki görüşmenin detayları belli oldu.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe'nin muhtemel rakipleri belli oldu!
Habere Git

İşte Serdar Dursun'un istediği rakam

Sabah'ın haberine göre Serdar Dursun, Rakow Częstochowa'dan yıllık 2 milyon Euro talep etti. Tecrübeli futbolcu, Polonya'dan gelecek cevabı beklemeye koyuldu.

Rakow'un teklifi aşağıda kaldı

Rakow Częstochowa'nın 800 bin Euro teklif ettiği haberde yer aldı. Polonya ekibinin bu rakamı 1.5 milyon Euro seviyesine çıkarması bekleniyor.

16 maçta 3 gol, 2 asist

2021 yazında Almanya'nın Darmstadt 98 takımından Fenerbahçe'ye bedelsiz olarak gelen Serdar Dursun, bu sezon 16 maça çıktı. 3 kez rakip fileleri havalandırmayı başaran santrfor, 2 defa da takım arkadaşlarına gol pası verdi.

İlgini Çekebilir
Cimbom genç avında! 10'lar gündemde
Habere Git

Senin için hazırladığımız haberler