Fenerbahçe 2500 kişilik statta! Tribün yerine pankart var...

Akın Ungan
29.10.2023 - 16:56 | Son Güncellenme: 29.10.2023 - 17:12

Fenerbahçe, Süper Lig'de Pendikspor ile karşılaşacak. Pendik Stadı'nda oynanacak maçta tribünden çok pankartın olması dikkat çekti. İşte tüm detaylar...

Fenerbahçe 2500 kişilik statta! Tribün yerine pankart var...

AJANSSPOR HABER

Trendyol Süper Lig'in 10'uncu haftasında Pendikspor ile Fenerbahçe karşı karşıya gelecek. Bu akşam başlayacak olan maç Pendik Stadyumu'nda oynanacak. Maç öncesi 2500 kişilik statta tribünden çok pankartın yer alması dikkat çekti.

Tribün yerine pankart

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Pendikspor'un Fenerbahçe maçını kendi evinde oynayacağını açıklamıştı. Yalnızca bir tribünü olan Pendik Stadyumu'nda boşluklar pankartlarla dolduruldu.

Belediye başkanının yazısı asıldı

Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin'in hazırlattığı "Siltaş Yapı Pendikspor'umuza başarılar dilerim" pankartı, sahanın bir cephesini kaplarken, bu pankartın yanına çeşitli reklamlar yerleştirildi.

İlgini Çekebilir
Kanarya liderlik için sahada! İşte Pendikspor - Fenerbahçe muhtemel 11'leri
Habere Git

Filistin'e destek

Kale arkasında ise İsrail ile savaşan Filistin halkına destek yazısı yer aldı. Türk Bayrağı ile Filistin Bayrağı'nın yan yana olduğu pankartta "Filistin halkının yanındayız" ifadeleri kullanıldı.

Fenerbahçe taraftarı tepkili

TFF'nin Pendik Stadı duyurusuna Fenerbahçe cephesinden tepki gelmişti. Sarı-Lacivertli taraftarlar, yalnızca 1 tribünü olan ve diğer çevresi apartmanlarla çevrili sahaya tepki gösterdi.

Senin için hazırladığımız haberler