Transfer | Fenerbahçe açıkladı! Allan Saint-Maximin geliyor

16.07.2024 - 18:59 | Son Güncellenme: 16.07.2024 - 20:04

Fenerbahçe, Al Ahli ve Allan Saint-Maximin ile kiralık transfer konusunda prensip anlaşmasına varıldığını, oyuncunun İstanbul'a geleceğini açıkladı.

Transfer | Fenerbahçe açıkladı! Allan Saint-Maximin geliyor

AJANSSPOR HABER

Gelecek sezona şampiyonluk parolasıyla hazırlanan Fenerbahçe transfer çalışmalarına devam ediyor. Hücum bölgesine yıldız bir ismi katmayı hedefleyen Sarı-Lacivertliler, bir süredir gündeminde tuttuğu Allan Saint-Maximin transferi hakkında açıklama yaptı.

Prensip anlaşmasına varıldı

Fenerbahçe, Suudi Arabistan Pro Lig temsilcisi Al Ahli'de forma giyen Allan Saint-Maximin transferinde mutlu sona geldi. Ali Koç yönetimi, Suudi kulüp ve yıldız futbolcu ile prensip anlaşmasına vardı.

Fenerbahçe yıldız oyuncuyu kiraladı

2023/24 sezonu başında Newcastle'dan Al Ahli'ye 27.2 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında transfer olan Allan Saint-Maximin, 2024/25 sezonunda kiralık olarak Fenerbahçe forması giyecek.

İlgini Çekebilir
En-Nesyri transferinde kader haftası! İşte Fenerbahçe'nin teklifi
Habere Git

Fenerbahçe'den açıklama

Fenerbahçe'den yapılan açıklamada, "Kulübümüzün, kendisi ve kulübü Al-Ahli ile kiralık transferi konusunda prensip anlaşmasına vardığı Fransız futbolcu Allan Saint-Maximin, sağlık kontrolünden geçmek ve transfer görüşmelerini ilerletmek üzere bu akşam İstanbul’a gelecektir" denildi.

Allan Saint-Maximin'in 2023/24 sezonu performansı

2023/24 sezonunda Al Ahli formasıyla 31 maça çıkan Allan Saint-Maximin 4 kez rakip fileleri havalandırdı. 27 yaşındaki Fransız sol kanat, 10 defa takım arkadaşlarına gol pası verdi.

Senin için hazırladığımız haberler