Fenerbahçe'nin Yeni Transferi Michy Batshuayi İstanbul'a Geldi

02.09.2022 - 16:24 | Son Güncellenme: 02.09.2022 - 16:35

Fenerbahçe, geçen sezon Beşiktaş'ta kiralık olan Chelsea'nin santrforu Michy Batshuayi'yi transfer etti. Oyuncu sağlık kontrolleri için İstanbul'a geldi.

Fenerbahçe'nin Yeni Transferi Michy Batshuayi İstanbul'a Geldi

AJANSSPOR HABER

Yeni sezonu şampiyonluk parolası ile açan Fenerbahçe takviye çalışmalarına devam ediyor. Sarı-Lacivertli ekip geçtiğimiz sezon Beşiktaş'ta kiralık olarak forma giyen Michy Batshuayi transferininde sona geldi. Chelsea ile anlaşma sağlayan kulüp, oyuncuyu İstanbul'a getirdi.

Uçağı Atatürk Havalimanı'na indi

Özel uçakla saat 15.10'da İstanbul Atatürk Havalimanı'na ulaşan Belçikalı golcüyü kulüp yetkilileri karşılarken, oyuncu kulüp aracıyla havalimanından ayrıldı. Batshuayi, sağlık kontrollerinden geçtikten sonra kendisini sarı-lacivertli renklere bağlayan resmi sözleşmeye imza atacak.

Fenerbahçe açıkladı

Fenerbahçe, konuyla ilgili açıklama yaptı. Sarı-Lacivertliler, "Michy Batshuayi, sağlık kontrolünden geçmek ve transfer sürecini ilerletmek üzere İstanbul’a geldi." ifadelerini kullandı.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe golcü transferini bitirdi! KAP geldi
Habere Git

Beşiktaş'ta hem beğeni hem eleştiri topladı

2016 yılında Marsilya'dan 39 milyon Euro'ya Chelsea'ye imza atan Michy Batshuayi, geçtiğimiz sezon Beşiktaş'a kiralık olarak gelmişti. Siyah-Beyazlı forma ile istekli oyunu ve devamlı gol pozisyonlarının içinde olması beğeni toplarken, girdiği pozisyonları değerlendirememesi eleştiri konusu oldu.

Beşiktaş'la toplam 42 karşılaşmada görev alan Michy Batshuayi, 14 kez rakip fileleri havalandırmayı başardı. 28 yaşındaki santrfor ayrıca 5 defa da takım arkadaşlarına gol pası verdi.

Senin için hazırladığımız haberler