Fenerbahçe'den Vincenzo Montella Açıklaması!

Burak Alaca
19.06.2023 - 14:02 | Son Güncellenme: 19.06.2023 - 14:32

Fenerbahçe son zamanlarda kulüple sıklıkla adı anılan eski Adana Demirspor Teknik Direktörü Vincenzo Montella ile alakalı resmi bir açıklama yayınladı.

Fenerbahçe'den Vincenzo Montella Açıklaması!

AJANSSPOR-HABER

Fenerbahçe'de teknik direktör Jorge Jesus'un ayrılığı sonrası takımla en çok anılan isim  Adana Demirspor ile yollarını ayıran İtalyan çalıştırıcı Vincenzo Montella oldu. Sarı-Lacivertliler ile anlaştığı iddia edilen 49 yaşındaki teknik direktör için kulüp bir açıklama yayınladı.

"Montella haberleri gerçeği yansıtmamaktadır"

Fenerbahçe'nin resmi hesabından "zorunlu açıklama" ifadeleri ile paylaştığı metinde "Bazı medya organları tarafından ortaya atılan kulübümüzün Teknik Direktör Vincenzo Montella ile anlaşmaya vardığı ve sonrasında vazgeçtiği haberleri gerçeği yansıtmamaktadır" cümlelerine yer verildi. 

"İlerleyen günlerde açıklanacak"

Açıklamanın devamında Sarı-Lacivertliler'in yeni teknik direktörünün önümüzdeki günlerde açıklanacağı "Yeni sezonda takımımızın başına geçecek teknik adam konusundaki açıklama ilerleyen günlerde kamuoyu ile paylaşılacaktır" ifadeleri ile duyuruldu.

İlgini Çekebilir
Görüşmelerde sona gelindi! F.Bahçe, Dzeko ve Montella'ya çok yakın
Habere Git

Ali Koç "yerli isityoruz" dedi

Geçtiğimiz günlerde Olağan Mali Genel Kurulu'nda teknik direktör konusuna değinen Fenerbahçe Başkanı Ali Koç “Türkiye’yi hiç bilmeyen, Türkiye’de hiç çalışmamış bir hocayla yeni sezona başlamamızın çok büyük risk arz ettiğine kanaat getirdik. Türkiye’yi iyi bilen yabancı hoca sayısı 3’ü geçmiyor maalesef. Türkiye’yi ve ligi bilen, burada yıllarca hocalık yapmış, bize olabilecek uyabilecek hoca dediğiniz zaman sayı 4’ü geçmiyor. Bir sürü isimle siz heyecanlandırılıyorsunuz. Camiayı bilen hizmet etmiş o ruhu aşılayacak yalnızca 2 Türk hoca çıkıyor karşımıza.” ifadeleri ile yabancı çalıştırıcılara yönelmeyeceklerini duyurmuştu.

İşte ön plana çıkan isimler...

Ali Koç'un bu söyleminin üzerine akıllarda birkaç net aday oluştu. Hem camiayı, hem de ligi bilen; Aykut Kocaman, İsmail Kartal, Emre Belözğlu, Ersun Yanal ve Volkan Demirel'in isimler boşta olan teknik direktör koltuğu için ciddi şekilde anılmaya başlandı.

Adaylar ikiye indi

AJANSSPOR'un Yılmaz Dirim imzalı haberine göre Fenerbahçe yönetimi şu anda teknik direktörlük için iki aday arasında kalmış durumda. Tecürbeli olduğu için favori konumdaki isim İsmail Kartal olurken, ikinci en güçlü aday ise Hatayspor'u çalıştıran Volkan Demirel olarak öne çıktı.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe’de teknik direktör adayları kimler?
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler