Fenerbahçe, Köln'de oynayan stoper Timo Hübers'i gözüne kestirdi

22.11.2022 - 09:23 | Son Güncellenme: 22.11.2022 - 09:27

Transfer haberi... Stoperde sorun yaşayan sarı lacivertliler yabancı kontenjanı sorununu aşması durumunda Köln'de forma giyen Timo Hübers'e teklif yapabilir.

Fenerbahçe, Köln'de oynayan stoper Timo Hübers'i gözüne kestirdi

AJANSSPOR HABER

Fenerbahçe, sakatlıklar nedeniyle büyük sıkıntı yaşadığı stoper mevkisini ocak ayında güçlendirmek istiyor. Bunun için hem yabancı hem Türk oyuncular takip ediliyor. bu isimlerden biri de Köln forması giyen Timo Hübers.

İzleme komitesi beğendi

Sabah'ın haberine göre sözleşmesinin sonuna yaklaşan 1.90'lık stoper Timo Hübers izleme komitesinden olumlu not aldı.  Rapor teknik direktör Jorge Jesus ve Fenerbahçe yönetimine sunuldu.

Araştırmalar sürecek

Özellikle 1 yıldır gösterdiği performansla piyasa değerini 1.5 milyon Euro'dan 7.5 milyon Euro'ya arttıran stoperin Dünya Kupası'ndan sonra izlenmesine devam edilecek. 

İlgini Çekebilir
Porto, Fenerbahçeli oyuncuyu talip oldu!
Habere Git

Sağ bek ve defansif orta saha oynayabiliyor

Timo Hübers, stoper mevkisinin yanı sıra sağ bek ve defansif orta saha olarak oynayabiliyor. Uzun boyu nedeniyle hava toplarına hakimiyetiyle biliniyor. Futbolcunun sözleşmesi 2023 yazında sona eriyor.

Kontenjan sorunu aşılırsa teklif yapılabilir

Fenerbahçe'de şu an Bruma ve Lemos yabancı kontenjanı nedeniyle listeye yazılamadı. Devre arasında kontenjanın boşalması durumunda Alman oyuncu için teklif yapılabileceği belirtiliyor. Eğer kontenjan sorunu aşılmazsa gelecek sezon için Fenerbahçe'nin takibi sürecek.

Timo Hübers'in Köln performansı

Hannover'de yetişen ve 2021 yılında Köln'e gelen Timo Hübers, bu sezon takımıyla 12 maça çıktı. Gol ya da asist katkısı yapamadı. Oyuncunun Köln formasıyla toplam 43 karşılaşması ve 2 golü bulunuyor. 

Senin için hazırladığımız haberler