Fenerbahçe altyapısındaydı, İtalya'ya transfer oldu!

01.02.2024 - 19:34 | Son Güncellenme: 01.02.2024 - 19:42

22 Şubat 2022 tarihinde Fenerbahçe'nin, Benfica altyapısından transfer ettiği 2006 doğumlu İsak Vural, şimdi İtalya yolunda. Detaylar...

Fenerbahçe altyapısındaydı, İtalya'ya transfer oldu!

AJANSSPOR - HABER

İtalyan gazeteci Fabrizio Romano ve Gianluca Di Marzio'nun haberlerine göre, bir dönem Fenerbahçe altyapısında forma giyen 2006 doğumlu İsak Vural, İtalya ligi ekiplerinden Frosinone'ye transfer oldu

2.5 yıllık sözleşme imzalandı

İsveç takımı Hammarby'nin formasını giyen İsak Vural, İtalya Serie A ekiplerinden Frosinone'ye transfer oldu. Sağlık kontrollerinden başarıyla geçen İsak, 2.5 yıllık sözleşmeye imza attı.

Fenerbahçe'den şartlı ayrılışı

Fenerbahçe'nin, Benfica'dan kadrosuna kattığı İsak Vural'ı Hammarby'e göndermesi kafaları karıştırmıştı. Ancak sarı-lacivertlilerin genç futbolcu için kontratına özel bir madde koydurduğu ortaya çıktı.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe'ye Ryan Kent piyangosu!
Habere Git

Sarı-lacivertlilerin özel maddesi

Fenerbahçe, genç futbolcu İsak Vural'ı Hammarby'e gönderirken kontratına özel bir madde koydu. Buna göre Fenerbahçe, Vural 18 yaşına geldiğinde geri transfer etmek için öncelik hakkına sahip olacak.

Tarihe geçmişti

İsak Vural, 19 Nisan 2022 tarihinde Fenerbahçe'nin dostluk maçında karşı karşıya geldiği Shaktar Donetsk maçında sahaya çıktı. İsak, o dönem Fenerbahçe'nin başında olan İsmail Kartal'ın verdiği şans sonucu 15 yaşında sahaya çıkarak, Fenerbahçe'de forma giyen en genç isim olarak tarihe geçti.

İsak Vural'ın sezon istatistikleri 

İsak Vural, bu sezon Hammarby formasıyla 19 maçta forma giydi. Orta saha bölgesinde oynayan İsak, bu maçlarda 3 gol atma başarısı gösterdi.

Senin için hazırladığımız haberler