Fenerbahçe, Sofyan Amrabat transferini resmen açıkladı!

30.08.2024 - 14:44 | Son Güncellenme: 30.08.2024 - 15:41

Fenerbahçe uzun süredir peşinden koştuğu Fiorentina'nın Faslı oyuncusu Sofyan Amrabat'ın transferini duyurdu. İşte detaylar...

Fenerbahçe, Sofyan Amrabat transferini resmen açıkladı!

AJANSSPOR-HABER

Fenerbahçe, uzun süredir transferi için çalışmalarını sürdürdüğü Serie A ekibi Fiorentina'nın orta saha oyuncusu Sofyan Amrabat'ta mutlu sona ulaştı.

Fenerbahçe transferi resmi olarak açıkladı

Fenerbahçe, 27 yaşındaki Faslı oyuncunun transferini "Kulübümüz, ACF Fiorentina forması giyen Sofyan Amrabat’ın geçici transferi konusunda kulübü ve oyuncuyla prensip anlaşmasına varmıştır." ifadeleri ile resmi olarak duyurdu.


Fenerbahçe'nin yeni orta sahası İstanbul'a geliyor

Sarı-Lacivertliler, yapılan açıklamada Sofyan Amrabat'ın bu akşam sağlık kontrollerinden geçmek için İstanbul'a geleceği belirtildi.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe'nin yeni transferi Sofyan Amrabat'ın geliş saati belli oldu
Habere Git

Atletico Madrid yarışa girmişti Fenerbahçe kazandı

İtalyan basınının önemli kaynaklarından Di Marizo geçtiğimiz günlerde, başarılı orta saha oyuncusunu transfer etmek için yarışa La Liga devi Atletico Madrid'in de dahil olduğunu iddia etmişti.

Fenerbahçe kesenin ağzını açtı

Fenerbahçe transfer için Fiorentina ile; 2 milyon Euro kiralama bedeli, 13 milyon Euro zorunlu satın alma opsiyonu ve 3 milyon Euro bonuslar karşılığında anlaşma sağladı.

Sezonu Manchester United'ta geçirdi

2023/24 sezonunu kiralık olarak Premier League'in köklü kulübü Manchester United'ta geçiren 27 yaşındaki defansif orta saha, 30 karşılaşmada forma giydi.

İlgini Çekebilir
Dirk Kuyt'tan Fenerbahçe'ye trarsfer müjdesi!
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler