Fenerbahçe - Antalyaspor maçı canlı yayın (Şifresiz)

Ali Bozkurt
30.05.2023 - 18:26 | Son Güncellenme: 30.05.2023 - 18:35

Süper Lig 36. haftasında Fenerbahçe kendi sahasında Antalyaspor'u konuk ediyor. Karşılaşmanın kanalı, canlı yanını, şifresiz yayın ve hd yayın gibi detaylar haberde.

Fenerbahçe - Antalyaspor maçı canlı yayın (Şifresiz)

AJANSSPOR HABER

Süper Lig'in 36. haftasında Fenerbahçe kendi sahasında Antalyaspor'u konuk ediyor. Karşılaşmanın kanalı ve canlı yayını gibi araştırmalar sıklaşmaya başladı. Bazı taraftarlar ise maçın kanalını da araştırmaya başladılar. İşte zorlu maça dair detaylar...

Fenerbahçe - Antalyaspor Maçı Kanalı

Ülker Stadı'ndaki karşılaşma, diğer lig maçlarıyla aynı zamanda, saat 20.00'de başlayacak. Mücadeleyi beIN Sports HD 2 naklen yayınlayacak.

beIN sport nasıl giriş yapılır?

www.beinconnect.com.tr adresinden giriş yap butonuna tıklayarak Digiturk üyelik numaranız veya cep telefonu numaranızla şifrenizi tuşlayıp giriş yapabilirsiniz.

beIN Sport 1 ücretsiz nasıl izlenir?

Süper Lig'i ücretsiz olarak izleyebilmek için BeIN'in TOD isimli dijital platformuna üye olmak gerekiyor. Üyelik için kredi kartı bilgisi gerekmiyor

beIN sport tek maç nasıl satın alınır?

Digiturk'ün üyelerine sunduğu "İzle-öde" servisi sayesinde, Spor Toto Süper Lig maçlarını Digiturk 204, 205 ve 206 Taraftar kanallarından tek maç satın alarak izleyebilirsiniz. Tek maç satın almak için onlineislemler.digiturk.com.tr giriş yaptıktan sonra "İzle-öde" menüsünden işleminizi gerçekleştirebilirsiniz.

Senin için hazırladığımız haberler