Fenerbahçe, Antalyaspor'dan 2 ismi transfer etmek istiyor

Akın Ungan
07.01.2022 - 17:49 | Son Güncellenme: 07.01.2022 - 18:02

Fenerbahçe, Antalyaspor forması giyen iki oyuncu ile ilgileniyor. Transfer gerçekleşecek mi? Gökdeniz Bayrakdar ve Bünyamin Balcı kimdir? İşte detaylar...

Fenerbahçe, Antalyaspor'dan 2 ismi transfer etmek istiyor

Süper Lig'de istediği performansı gösteremeyen Fenerbahçe, ara transfer döneminde kadrosuna katacağı oyuncular ile çıkışa geçmek istiyor.

Vitor Pereira'nın ayrılmasıyla, teknik direktör arayışlarına başlayan Fenerbahçe, transferde de çalışmalarını sürdürüyor. 

Sarı-Lacivertli takım, Antalyaspor'un genç yetenekleri Gökdeniz Bayrakdar ve Bünyamin Balcı'yı kadrosuna katmayı düşünüyor.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe'nin yeni hocasını açıkladılar! Löw, Bilic, Jesus derken...
Habere Git

Beşiktaş'ın radarındaydı

2019/2020 sezonunda Beşiktaş'ın da ciddi şekilde ilgilendiği Gökdeniz, Kocaelispor'dan sürpriz bir hamle ile Antalyaspor'a gitmişti. Genç oyuncu, Antalyaspor tercihini, ilk 11 başlama isteği ile açıkladı.

Gökdeniz Bayrakdar'ın Antalyaspor performansı

15 Ağu 2020 tarihinde 115 Bin Euro bonservis bedeli ile Kocaelispor'dan, Antalyaspor'a transfer olan Gökdeniz Bayrakdar, bu sezon ligde 14, Türkiye Kupası'nda 3 ve Süper Kupa maçı olmak üzere toplamda 18 karşılaşmada görev aldı. 20 yaşındaki futbolcu, sadece kupa maçlarında gole katkıda bulunabildi. Gökdeniz bu kategoride 4 kez fileleri havalandırırken, 2 kez de arkadaşlarına gol pası verdi.

Antalyaspor forması ile toplamda 55 maça çıkan genç oyuncu, 12 gol, 2 asist yaptı.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe sol kanatını Paraguay'da buldu! Bedava geliyor
Habere Git

Bünyamin Balcı'nın karnesi

Antalyaspor altyapısından yetişen Bünyamin Balcı, 2019'da A takıma yükseldi. Bu sezon ligde 19, kupada 1 maça çıkan genç futbolcu, Süper Kupa mücadelesinde de görev aldı.

Bünyamin, bu karşılaşmalarda sadece Süper Lig'de gole katkıda bulunabildi. 19 maçta, 2 gol ve 3 asist yaptı.

Antalyaspor forması ile toplamda 124 maça çıkan 21 yaşındaki oyuncu, 8 gol, 9 asist yaptı.

Fenerbahçe'nin ligdeki durumu

Süper Lig'de beklenenleri veremeyen Fenerbahçe, geride kalan 19 haftada 32 puan toplayarak, lider Trabzonspor'un 14 puan gerisinde, 4. sırada yer aldı.

9 galibiyet, 5 beraberlik ve 5 mağlubiyeti bulan Sarı-Lacivertliler, rakip fileleri 31 kez havalandırdı. Sarı Kanarya, kalesine gelen 23 topa ise engel olamadı.

Senin için hazırladığımız haberler