Fenerbahçe, Ganalı Frank Acheampong'u Transfer Etmek İstiyor

İsa Kethüda
12.04.2022 - 10:42 | Son Güncellenme: 12.04.2022 - 11:11

Fenerbahçe transfer haberleri... Süper Lig takımlarından Fenerbahçe, Çin Ligi ekiplerinden Shenzhen FC'de forma giyen Frank Opoku Acheampong'u transfer etmek istiyor.

Fenerbahçe, Ganalı Frank Acheampong'u Transfer Etmek İstiyor

Süper Lig'in 32. haftasında sahasında Galatasaray'ı devirerek oynadığı son 8 maçta 7 galibiyet ve 1 beraberlik elde ederek ikinci sıraya yükselen Fenerbahçe, bir taraftanda transfer çalışmalarına devam ediyor.

Transfere hız verildi

Sabah'ta yer alan habere göre; ara transfer döneminde sessiz kalan Fenerbahçe yeni sezona yeni transferlerle etkili ve hızlı girmek istiyor. Transfer için kolları sıvayan yönetim, listedeki oyuncular için harekete geçti.

Acheampong için kollar sıvavdı

Takıma hızlı ve etkili oyuncular almak isteyen Fenerbahçe, aradığı oyuncuyu Çin'de buldu. Sarı-lacivertli yönetim, Çin Ligi ekiplerinden Shenzhen FC'de forma giyen 28 yaşındaki Ganalı yıldız Frank Acheampong için kolları sıvadı.

Özellikle de sol açıkta çok etkili oynayabilen Frank Acheampong, hızı ve çevikliği dikkat çeken bir oyuncu. Fenerbahçe, oyuncu için iletişime geçmeye başladı.

Yönetim kiralamak istiyor

Sports World Ghana'da yer alan habere göre, Fenerbahçe oyuncuyu kulübü Shenzhen FC'den satın alma opsiyonlu 6 aylığına kiralamak istiyor.

Ganalı oyuncunun sözleşmesi 2024 yılında sona eriyor. Acheampong, 2018 yılında Anderlecht'ten Çin ekibi Shenzhen'e bedelsiz olarak transfer olmuştu.

Piyasa değeri 5 milyon Euro

Çin'de 100 maça çıkan Acheampong, 35 gol ve 19 asistle takımına katkı yaparak dikkat çekti. Oyuncunun piyasa değeri şu an 5 milyon Euro olarak gösteriliyor.


2015 ve 2017'de AFCON'da da oynayan Fran Acheampong, 2022 Dünya Kupası'nda da Gana formasıyla görev yapacak. Acheampong, Gana formasıyla 23 maçta 2 gol kaydetti. 

Senin için hazırladığımız haberler