Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımı final maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Orhan Gülek
10.04.2022 - 11:08 | Son Güncellenme: 10.04.2022 - 11:23

FIBA EuroLeague Woman Final Four finalinde Fenerbahçe Safiport Kadın Basketbol Takımı, bugün Macaristan temsilcisi Sopron Basket ile karşı karşıya gelecek.

Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımı final maçı saat kaçta, hangi kanalda?

AJANSSPOR - HABER

EuroLeague Women Final Four ilk maçında Çekya ekibi ZVVZ USK Prag'ı 83-74 mağlup ederek finale yükselen Fenerbahçe Safiport Kadın Basketbol Takımı, diğer eşleşmede İspanya'nın Perfumerias Avenida ekibini 74-69'lik skorla geçen Sopron Basket'e karşı şampiyonluk mücadelesi verecek.

Fenerbahçe Safiport - Sopron Basket maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

İstanbul'da düzenlenen Final Four'daki final karşılaşması Fenerbahçe Safiport - Sopron Basket, 10 Nisan Pazar günü saat 17.00'de oynanacak. ZVVZ USK Prag ile Perfumerias Avenida ise aynı gün üçüncülük maçında karşılaşacak. Mücadele TRTSPOR'dan canlı yayınlanacak.

Fenerbahçe Safiport 'un 4. finali

Fenerbahçe Safiport, tarihinde dördüncü kez FIBA Kadınlar Avrupa Ligi'nde final oynayacak. Sarı-lacivertli takım, daha önce üç kez finalde kaybettiği kupayı bu kez müzesine götürmeye çalışacak.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe Safiport, Final-Four’da!
Habere Git

Sopron Basket ikinci kez finalde

Sopron Basket ise ligde bir kez final oynadı. Macar ekibi, 2017-2018 sezonunda finalde karşılaştığı UMMC Ekaterinburg'a yenilerek ikinci oldu.

Senin için hazırladığımız haberler