EuroLeague | Bitci Baskonia 77-62 Fenerbahçe Beko (Maç Sonucu)

Akın Ungan
24.03.2022 - 00:17 | Son Güncellenme: 24.03.2022 - 00:40

EuroLeague'de Fenerbahçe Beko, Bitci Baskonia deplasmanındaydı. Maçı 77-62 kaybeden Sarı-Lacivertliler, Avrupa'da oynadığı son 4 maçta da mağlup oldu.

EuroLeague | Bitci Baskonia 77-62 Fenerbahçe Beko (Maç Sonucu)

AJANSSPOR - HABER

Turkish Airlines EuroLeague'in 31. haftasında Fenerbahçe Beko, Bitci Baskonia deplasmanına konuk oldu. Nefes kesen mücadelede Sarı-Lacivertliler, ikinci yarıda teslim oldu. Maç 77-62 ev sahibi üstünlüğü ile sona erdi.

Devre arasına önde girdi

İspanya'da oynanan maça hızlı başlayan taraf Fenerbahçe Beko oldu. Çekişmeli geçen ilk çeyreğini 20-19 geride kapattığı yarıda, ikinci çeyrek performansı ile öne geçmeyi başardı. Sarı-Lacivertliler, karşılaşmanın ilk devresini 40-32 önde tamamladı. İyi oyununa 2. yarıda devam edemeyen Fenerbahçe, maç sonunda ise kaybeden tarafta yer aldı.

Vesely müjdesi

Fenerbahçe'de sakatlığını atlatan Jan Vesely, tam 3 ayın ardından parkelere geri döndü. Uzun aradan sonra ilk maçına çıkan Çek oyuncu, kaydettiği 15 sayı ile takımının en skoreri olmayı başardı. Vesely'nin 9 ribaund ve 2 asistlik katkısı, galibiyet için yeterli olmadı.

De Colo devam edemedi

Maç esnasında sakatlanan Fenerbahçe Beko'nun yıldız oyuncusu Nando De Colo, oyuna devam edemedi. Kalf sakatlığı geçirdiği belirtilen De Colo, Kanarya'ya üzücü haberi verdi.

4 maçtır galibiyete hasret

Fenerbahçe Beko, Baskonia deplasmanından da eli boş döndü. Kanarya, EuroLeague'de çıktığı son 4 maçtan da galibiyet alamazken, sıralamadki yerini rakibine kaptırdı. 9 galibiyet, 14 mağlubiyet elde eden Sarı-Lacivertliler, ligde 11. sırada yer alırken, Baskonia ise 11 galibiyet ile 10. sıraya yükseldi.

Senin için hazırladığımız haberler