Fenerbahçe barbekü partisinde buluştu! Ali Koç ve Emre Belözoğlu...

11.03.2021 - 21:11 | Son Güncellenme: 11.03.2021 - 21:30

Son dakika spor haberleri... Süper Lig'de son olarak Konyaspor'u mağlup eden Fenerbahçe'de futbolcu ve yöneticiler yemekte bir araya geldi. Başkan Ali Koç ve Emre Belözoğlu da bu organizasyonda yer aldı.

Fenerbahçe barbekü partisinde buluştu! Ali Koç ve Emre Belözoğlu...

Spor Toto Süper Lig’in 29. haftasında pazar günü Kadıköy’de Gençlerbirliği’ni konuk edecek Fenerbahçe’de futbolcu ve yöneticiler, barbekü partisinde buluştu. 

Bugün yapılan antrenmanın ardından düzenlenen organizasyonda başkan Ali Koç, yönetim kurulu üyeleri Burak Çağlan Kızılhan ve Selahattin Baki, sportif direktör Emre Belözoğlu, futbolcular ve teknik ekip yer aldı.

 

Samimi bir havada gerçekleşen bu partinin Gençlerbirliği maçı öncesi futbolculara moral vermek ve takım içindeki aile ortamını daha da güçlendirmek için yapıldığı öğrenildi. Başkan Ali Koç ve sportif direktör Emre Belözoğlu yemek sırasında futbolcuların masalarını dolaşarak sohbet ederken gece sonunda toplu hatıra fotoğrafı çekildi.

Gençlerbirliği maçı hazırlıkları sürüyor

Bu sezon Kadıköy'de 19 puan bırakan ve Gençlerbirliği maçını kayıpsız geçmek isteyen Fenerbahçe, bu maçın hazırlıklarını sürdürdü. 

Samandıra Can Bartu Tesisleri'nde teknik direktör Erol Bulut yönetiminde bir bölümü basın mensuplarına açık gerçekleştirilen antrenmana, Konyaspor maçında rakibiyle çarpışan Yunan futbolcu Dimitris Pelkas da katıldı.

Sadık Çiftpınar, Sinan Bulut ve Mesut Özil sakatlıkları sebebiyle idmanda yer almadı.

Isınma ve koordinasyon çalışmasıyla başlayan antrenman, 5'e 2 pas çalışmasıyla sürdü.

Antrenmanın basına kapalı kısmında taktik çalışmaların yapıldığı öğrenildi.

Fenerbahçe, yarın yapacağı antrenmanla hazırlıklarına devam edecek.

Caner Erkin takıma döndü

Fenerbahçe’de tecrübeli futbolcu Caner Erkin ile ilgili karar çıktı. 27 Şubat'tan beri takımla birlikte antrenmanlara çıkmayan futbolcu takıma geri döndü ve bugün yapılan idmanda yerini aldı. 

Ve Fenerbahçe'de Caner Erkin'e af çıktı!
 

Pelkas da takımdaki yerini aldı

Sarı-lacivertlilerde İttifak Holding Konyaspor maçında sakatlanan ve hastaneye kaldırılan Dimitris Pelkas da antrenmana katıldı. Kulüpten yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

''İttifak Holding Konyaspor ile oynadığımız karşılaşmada göğsüne aldığı darbe sonucu hastaneye kaldırılan ve yapılan tüm kontrollerde hiçbir bulguya rastlanmayan futbolcumuz Dimitris Pelkas, iki günlük istirahat sürecinin ardından bugün takımdaki yerini aldı''

Fenerbahçe - Gençlerbirliği maçı ne zaman ve saat kaçta?

Fenerbahçe ve Gençlerbirliği, Spor Toto Süper Lig'in 29. haftasında karşı karşıya gelecek. 14 Mart Pazar günü oynanacak mücadele saat 19:00'da başlayacak.

Senin için hazırladığımız haberler