Fenerbahçe, Barcelona'nın yıldızı ile görüşüyor! Mario Branco şartları sordu...

İsa Kethüda
04.07.2024 - 10:29 | Son Güncellenme: 04.07.2024 - 10:39

Yeni sezon hazırlıklarına devam eden Süper Lig takımlarından Fenerbahçe, La Liga kulüplerinden Barcelona'da forma giyen Ansu Fati ile ilgileniyor. Detaylar.

Fenerbahçe, Barcelona'nın yıldızı ile görüşüyor! Mario Branco şartları sordu...

AJANSSPOR-HABER

Mert Hakan Yandaş Çağlar Söyüncü ve Levent Mercan ile sözleşme imzalayan Trendyol Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe, kadrosunu güçlendirme çalışmalarına devam ediyor.

Fenerbahçe'de hedef Ansu Fati

Sözcü'de yer alan habere göre; Sarı-Lacivertli ekip, geçen sezon İngiliz kulübü Brighton'da kiralık olarak forma giyen ve bonservisi Barcelona'da olan sol kanat oyuncusu Ansu Fati ile ilgileniyor.

Branco şartları sordu

Haberde Sportif Direktör Mario Branco'nun, oyuncu ve menajeri Jorge Mendes ile temasa geçtiği ve Barcelona Sportif Direktörü Deco ile de görüşerek şartlarını sorduğu belirtildi.

Kiralık transferi gündemde

Sarı-lacivertlilerin, Katalan devi ile 2027 yılına kadar sözleşmesi olan 21 yaşındaki oyuncuyu kiralık olarak kadroya kadrosuna katmak istediği ifade edildi.

Hull City’den Jaden Philigone’yi isteyen Barcelona'nın bu transferi bitirmesi durumunda Ansu Fati’nin kiralanmasına onay verebileceği öğrenildi.

2023-2024 sezonu performansı

2023-2024 sezonunda 30 karşılaşmaya çıkan Gine asıllı İspanyol futbolcu 4 gol ve 3 asist kaydetti. Başarılı sol kanat oyuncusunun Katalan devi ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2027 yılına kadar devam ediyor.

Transfermarkt verilerine göre güncel piyasa değeri 25 milyon Euro olan başarılı oyuncu, futbola Sevilla altyapısında başladı ve 2012 yılında Barcelona altyapısına geçiş yaptı. Fati, 2020 yılında da A Takım formasını giydi.

Senin için hazırladığımız haberler