Fenerbahçe-Başakşehir maçı Saat Kaçta, Hangi Kanalda? (11)

Orhan Gülek
28.09.2023 - 08:01 | Son Güncellenme: 28.09.2023 - 19:21

Süper Lig'in 3. haftasının erteleme maçında İsmail Kartal yönetimindeki Fenerbahçe, sahasında Çağdaş Atan'lı Başakşehir'i ağırlıyor. İşte 11 ve tüm detaylar

Fenerbahçe-Başakşehir maçı Saat Kaçta, Hangi Kanalda? (11)

AJANSSPOR - HABER

Fenerbahçe, Trendol Süper Lig 3. hafta erteleme maçında Başakşehir’i konuk ediyor. Heyecan içinde geçmesi beklenen maçın tüm detaylar haberimizde...

Kanarya'da hedef 13

Sezona 5'te 5'le başlayan, toplamdan 12 maçlık galibiyet serisi yakalayan İsmail Kartal yönetimindeki Fenerbahçe, Başakşehir'i de mağlup ederek yoluna kayıpsız devam etmek istiyor. 

Başakşehir çıkış peşinde

10 eksikle maça çıkacak Çağdaş Atan'lı Turuncu Lacivertliler ise güçlü rakibine çelme takıp, çıkışa geçmenin hesaplarını yapıyor.

İlgini Çekebilir
Sakatlıklar Fenerbahçe'ye güç kaybettirdi para kaybettirmedi!
Habere Git

Fenerbahçe'de Cengiz Ünder ve Emre Mor sakat

Sarı-lacivertlilerde sakatlıkları bulunan Cengiz Ünder ve Emre Mor, Başakşehir karşısında forma giyemeyecek. Deplasmanda Alanyaspor ile oynanan müsabakanın kadrosuna hafif sakatlığı nedeniyle alınmayan Joshua King yedekler arasında yer aldı.

Ayrıca Fenerbahçe'de hafif sakatlıkları bulunan Miha Zajc ve Osayi-Samuel de tedbir amaçlı; Crespo ise İsmail Kartal'ın tercihiyle kadroya alınmadı.

Başakşehir'de 10 eksik var

Başakşehir'de ise erteleme maçının oynanması gereken ilk tarihten sonra transfer edilen 4 isim, bu karşılaşmada forma giyemeyecek. Turuncu-Lacivertli ekipte Leo Dubois, Emmanuel Dennis, Ousseynou Ba, Jerome Opoku ve Emirhan İlkhan, bu maçta görev alamayacak. Sakatlıkları süren Ömer Ali Şahiner, Mahmut Tekdemir, Patryk Szysz, Muhammed Şengezer ve Edgar Ie, İstanbul ekibindeki diğer eksik isimler.

11'ler belli oldu

Fenerbahçe: Livakovic, Ferdi, Becao, Djiku, Oosterwolde, İsmail, Fred, Szymanski, İrfan Can Kahveci, Tadic, Dzeko

Başakşehir: Volkan, Karzev, Duarte, Cemali, Lima, Berkay, Aleksic, Pelkas, Serdar, Deniz, Piatek

İlgini Çekebilir
Ancelotti duyurdu! İşte Arda Güler'in sağlık durumu
Habere Git

Fenerbahçe-Başakşehir maçının hakemi kim?

Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde bu akşam oynanacak Fenerbahçe-Rams Başakşehir maçında hakem Zorbay Küçük düdük çalacak. Küçük’ün yardımcılıklarını Serkan Ok ve Furkan Ürün yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Tugay Kaan Numanoğlu.

İsmail Kartal'ın yeni hedefi Daum'un rekoru

İsmail Kartal, Fenerbahçe’nin başında peş peşe 12 resmi maç kazanan ilk teknik adam olmuştu. Tecrübeli hoca şimdi gözünü yeni bir rekora dikti. Sarı-Lacivertliler’in en iyi lig başlangıcı, 2009-10’da Daum yönetiminde ilk 8 maçın tamamının kazanılmasıydı. Kartal’lı Fenerbahçe şu anda ligde 5’te 5 yapmış durumda. Başarılı teknik adam, 9 maçlık seriye ulaşarak bu alanda da adını tarihe yazdırmanın hesaplarını yapıyor.

İsmail Kartal: "İnancım tam"

Dün maçla ilgili son açıklamalarda bulunan İsmail Kartal, Başakşehir'in kadrosunda şampiyonluk yaşamış, kaliteli oyuncular olduğuna dikkat çekerek şu ifadeleri kullandı:

''Çıkışa geçmek istiyorlar ve bizle oynayacakları maçı fırsat olarak görüyorlar. Bize pek çok zorluk çıkaracaklar. Şu ana kadar çok iyi sonuçlar aldık ve kazanma alışkanlığına sahibiz. Kalitemizi sahaya yansıtmayı başardık. Muhteşem taraftarımızı da yine arkamıza alacağız. Ancak ne olursa olsun, ilk düdükten son düdüğe kadar dikkatli olmak zorundayız. Yolumuza kayıpsız devam edeceğimize inancım tam'.'

Peki Fenerbahçe-Başakşehir maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Bu akşam Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi'nde oynanacak ve saat 20.00'de başlayacak Fenerbahçe-Başakşehir maçı beIN Sports 1'den naklen yayınlanacak.

Senin için hazırladığımız haberler