Igor Kokoskov: "Basketbolu ben bulmadım"

15.12.2020 - 23:21 | Son Güncellenme: 15.12.2020 - 23:26

THY Avrupa Ligi'nin 14. haftasında Fenerbahçe Beko, evinde İtalya ekibi AX Armani Exchange Milan'a 79-71 yenildi. Karşılaşma sonrası Fenerbahçe Beko başantrenörü Igor Kokoskov mücadeleyi değerlendirdi. İşte detaylar...

Igor Kokoskov: "Basketbolu ben bulmadım"

AJANSSPOR - HABER

Turkish Airlines EuroLeague 14 hafta mücadelesinde AX Armani Exchange Milan karşısında 79-71 mağlup olan Fenerbahçe Beko’da Koç Igor Kokoskov, karşılaşma sonrası açıklamalarda bulunurken tek olumlu şeyin, takımın pes etmemesi olduğunu ifade etti.

Igor Kokoskov "İyi bir takıma karşı oynadık. İlk yarıda 10 top kaybı yaptık. Hücumda istediğimiz gibi ilerleyemedik. Bahane yok, sorumluluk benim. Tek iyi olan şey pes etmememizdi" değerlendirmesinde bulundu.

"Basketbolu ben bulmadım"

Bu yıl THY Avrupa Ligi'nde istikrarsız bir görüntü çizen Fenerbahçe Beko’da tartışmaların hedefinde olan Koç Igor Kokoskov, karşılaşma sonrası eleştirilere de cevap verdi.

48 yaşındaki Sırp Basketbol koçu Kokoskov "Uzun süredir bu işteyim. Basketbolu ben bulmadım; James Naismith buldu. Bu zamana kadar müthiş oyuncularla ve koçlarla çalıştım. Hızlı takımlar da gördüm, yavaş takımlar da. Büyük takımlar da gördüm, küçük takımlarla. Esnek bir koçumdur. Sistemde kimseyi zorlamam. Yeni şeyleri denemeyi severim" ifadelerini kullandı.

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Senin için hazırladığımız haberler