Fenerbahçe Başantrenörü Fenoglio'dan taraftar açıklaması: Çok etkilendim

03.10.2024 - 19:27 | Son Güncellenme: 03.10.2024 - 19:51

Vodafone Sultanlar Ligi ekibi Fenerbahçe Medicana'nın İtalyan başantrenörü Marco Fenoglio açıklamalarında yeni sezon çalışmalarından bahsetti.

Fenerbahçe Başantrenörü Fenoglio'dan taraftar açıklaması: Çok etkilendim

AJANSSPOR - HABER

Fenerbahçe Medicana Başantrenörü Marco Fenoglio ve takımın sportif direktörü Dariusz Stanicki, Sports TV için açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...

"Kimse hiçbir sakatlık yaşamadı"

Marco Fenoglio açıklamalarında yeni sezon hazırlıkları hakkında şöyle konuştu: "Çok çalışmamız gerekti, çok iyi çalıştık. Çünkü milli aralardan döndükten sonra oyuncularımız çok yorgun oluyor. Onların yorgunluklarını almamız gerekti. Onları tanımam gerekiyordu. Onlarla çok güzel bir hazırlık periyodu geçirdik. Bütün takım hazır. Kimse hiçbir sakatlık yaşamadı. 14/14 çok iyi çalıştık. O yüzden şu anda mutluyum yeni sezona girerken."

"Taraftarları gördüm ve çok etkilendim"

Açıklamalarında taraftarların enerjisi ve saygısından da söz eden Fenoglio şöyle konuştu: "Buraya geldiğimde bir futbol maçına gittim, taraftarları gördüm ve çok etkilendim. Yunanistan'daki gibi buradaki taraftarlar da kulüplerine aşık. Çok büyük bir saygıları ve enerjileri var. Bundan çok etkilendim. Bu bizde baskı yaratıyor ama ben baskıyı severim. Hep böyle yerlerde olmayı tercih ettim. Bu baskı beni güçlendiriyor, ilerletiyor. Ve taraftarlara da mesaj olarak onlardan tek isteğim bizi desteklemeleri, gelip salonu doldurmaları. Başka bir şey söyleyemem onlara. Çünkü zaten sevgi ve aşk ile bağlılar."

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe yıldızından Paris Olimpiyat Oyunları itirafı!
Habere Git

"Geçen sene böyle bir fırsat olmadı"

Fenerbahçe Medicana sportif direktörü Dariusz Stanick ise Hedeflerimiz büyük. Her kulvarda kupa kazanmak istiyoruz. Kadın takımımız cumartesi günü ilk lig maçını Türk Hava Yolları ile oynayacaklar Burhan Felek'te. Umarım çok güzel başlangıç yapacağız. Ondan sonra süper kupa maçımız olacak Eczacıbaşı'ya karşı. Daha birkaç gün kaldı ama hazırız diye düşünüyorum çünkü takım çok iyi çalıştı. Bu sene kadın voleybol takımımız erken başladı bütün kadro ile. Geçen sene böyle bir fırsat olmadı çünkü milli takımdan sonra 1 hafta vaktimiz vardı sadece. Bu sene takım bayağı zaman geçirdi birlikte antrenmanlarda. Daha hazırız.""

Senin için hazırladığımız haberler