Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Düzce'de çeşitli ziyaretler gerçekleştirdi

01.12.2017 - 17:30 | Son Güncellenme: 01.12.2017 - 17:30

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ve yöneticiler, Düzce Valisi Zülkif Dağlı ve Cumhuriyet Başsavcısı Savaş Düzgün'ü makamında ziyaret etti.

İlk olarak Düzce Valisi Zülkif Dağlı'ya gerçekleştirilen ziyarette Aziz Yıldırım'ın yanı sıra Başkanvekili Mithat Yenigün, Kadıköy Şube Başkanı ilyas Bulcay, Düzce Şube Başkanı Selahattin Kudu, Dernekler Sorumlusu Murat Boyraz da heyette yer aldı. Ziyarette Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay, İl Emniyet Müdürü Hüseyin Deniz, Eski Baro Başkanı Ali Dilber de hazır bulundu.

İl yöneticileri ile kısa bir süre sohbet eden Aziz Yıldırım, Düzce Valisi Zülkif Dağlı'ya imzalı Fenerbahçe forması hediye ederken, Düzce Valisi Dağlı da çeşitli hediyeler takdim etti.

İkinci ziyaret Cumhuriyet Başsavcısı Savaş Düzgün’e

Yıldırım ve beraberindeki heyet, günün ikinci ziyaretini Düzce Cumhuriyet Başsavcısı Savaş Düzgün'e gerçekleştirdi. Başsavcılık makamında gerçekleştirilen ziyaret, karşılıklı verilen çeşitli hediyelerle noktalandı

Ziyaretlerden sonra Fenerbahçe Başkanı, Düzce Coşkun Yemek Tesisleri’nde kulüp üyeleri ve bölgedeki Fenerbahçelilerle bir araya geldi.

Senin için hazırladığımız haberler