Fenerbahçe Başkanı Ali Koç Bayramlaşma Töreninde! Burak Kızılhan'dan Açıklama

01.07.2023 - 19:20 | Son Güncellenme: 01.07.2023 - 19:47

Son dakika haberleri | Fenerbahçe camiası, geleneksel bayramlaşma töreninde bir araya geldi. Törene başkan Ali Koç da katıldı. İşte tüm detaylar...

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç Bayramlaşma Töreninde! Burak Kızılhan'dan Açıklama

AJANSSPOR HABER

Fenerbahçe camiası, Kurban Bayramı'nın 4. gününde Fenerbahçe Faruk Ilgaz Tesisleri’nde bir araya geldi. Sarı-Lacivertliler bayramlaşma töreni gerçekleştirdi.

Bayramlaşma törenine Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Genel Sekreter Burak Kızılhan, Yönetim Kurulu Üyesi Simla Türker Bayazıt, Selahattin Baki, Yüksek Divan Kurulu ve Kongre Üyeleri, Şube Sorumluları, antrenörler, sporcular, kulüp personelleri ile taraftarlar katıldı.

"Yeni sezonun heyecanını yaşamaya başlıyoruz"

Bayramlaşma töreninde kürsüye gelen Genel Sekreter Burak Kızılhan, "Güzel bir bayram gününde bir aradayız. Hepiniz hoş geldiniz. Bayramınız mübarek olsun. Fenerbahçe Spor Kulübü olarak üyelerimizle sporcularımızla kocaman aile olarak yeni sezonun heyecanını yaşamaya başlıyoruz" ifadelerini kullandı.

İlgini Çekebilir
Augsburg'un Berisha kararı belli oldu! Fenerbahçe zarar etti...
Habere Git

"Her gün bir kota haberi alıyoruz!"

Kızılhan, "Bir yandan dünyanın en büyük spor kulübü olan Fenerbahçemiz'in sporcuları olimpiyat kotalarını almaya başladılar. Her gün bir kota haberi alıyoruz! Ve Fenerbahçe olarak, Paris Olimpiyatları'na inşallah önce rekor sayıda katılımı elde ederek gururlanacağız. Sonra da rekor madalya ile bayrağımızı dalgalandıracağız, sporcularımız inşallah göğsümüz kabartacaklar!" dedi.

"İsmail Kartal mesaisine başladı"

Sözlerine devam eden genel sekreter, "Bir yandan da futbolda sezon yavaş yavaş başlıyor. Hazırlıklar sürüyor. Hocamız İsmail Kartal mesaisine başladı. Allah hepsinin yardımcısı olsun" şeklinde konuştu.

"General Harington Kupası'nın 100. yılını kutladık"

Burak Kızılhan, "Bugün bir arada olduğumuz bu anlamlı günde iki gün önce 29 Haziran tarihinde 100. Yıl dönümünü yaşadığımız, tarihimizin en kıymetli kupalarından biri olan General Harington Kupası’na bir parantez açmak istiyorum. 29 Haziran 2023 tarihi General Harington Kupası zaferinin 100. yılını hep beraber kutladık. Tarihimizden aldığımız güç deriz ya hep işte o tarihe mal olmuş en özel en anlamlı olaylardandır. Ve milli mücadelenin kahramanı olan Ulu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ü de bu vesileyle bir kez daha saygıyla anıyoruz"

İlgini Çekebilir
FIFA'dan Arda Güler'e büyük onur!
Habere Git

"Sonu kupalar ve şampiyonluklar olsun"

Kızılhan son olarak, "Çok güzel bir sezon, sonu kupalar ve şampiyonluklar olsun. Tekrar hepinizin bayramını kutluyorum" diyerek kürsüden indi.

Senin için hazırladığımız haberler