Fenerbahçe Beko, NBA oyuncusunu transfer etmek istiyor

11.05.2024 - 15:47 | Son Güncellenme: 11.05.2024 - 15:59

Turkish Airlines EuroLeague'de Final Four'a kalan ve Ergin Ataman'ın çalıştırdığı Panathinaikos ile eşleşen Fenerbahçe Beko için dev transfer iddiası gündeme geldi.

Fenerbahçe Beko, NBA oyuncusunu transfer etmek istiyor

AJANSSPOR HABER

Fenerbahçe Beko'nun, gelecek sezon kadrosunu NBA'de forma giyen bir basketbolcuyla güçlendirmek istediği öğrenildi. İşte detaylar...

5. maçta güldü, Final-Four'a kaldı

Fenerbahçe Beko, Turkish Airlines EuroLeague Play-Off turunda Fransız temsilcisi Monaco ile eşlemişti. Büyük çekişmeye sahne olan seride temsilcimiz, 5. maçta rakibini deplasmanda 80-79 mağlup etmeyi başararak adını Final-Four'a yazdırmıştı.

Ergin Atamanlı Panathinaikos'un rakibi oldu

Sarı-Lacivertliler, 24-26 Mayıs tarihleri arasında Berlin'de oynanacak Final-Four'da, Ergin Ataman liderliğindeki Panathinaikos ile karşı karşıya gelecek. Bir diğer eşleşmede ise Real Madrid ve Olympiaskos, finale adını yazdırmak için kozlarını paylaşacak.

Fenerbahçe, rotasını NBA'e çevirdi

Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre; gelecek sezon için kadrosunu güçlendirmek isteyen Fenerbahçe Beko, NBA'de 4-5 numara pozisyonlarında forma giyen oyuncu adaylarını belirledi.

Adaylardan biri Sandro Mamukelashvili

Haber detayında, adaylardan birinin San Antonio Spurs forması giyen 24 yaşındaki Gürcü-Amerikalı basketbolcu Sandro Mamukelashvili olduğu kaydedildi.
 

Senin için hazırladığımız haberler