Fenerbahçe Beko NBA devlerine kafa tutuyor

21.01.2021 - 17:01 | Son Güncellenme: 21.01.2021 - 17:11

Fenerbahçe Beko'nun sosyal medyadaki popülerliği, birçok mecrada ortada... Sarı Lacivertliler, Twitter'da NBA takımlarına kafa tutuyor. Fenerbahçe Beko hangi NBA takımları ile sosyal medyada rekabet ediyor? İşte detaylar...

Fenerbahçe Beko NBA devlerine kafa tutuyor

HABER - AJANSSPOR

Fenerbahçe Beko'nun sosyal medyadaki popülaritesi ve etkileşimi 2020 yılında da göze çarptı. Sarı Lacivertliler, birçok NBA takımını Twitter'da geride bıraktı. 

 

Deportes&Finanzas'ın verileri neticesinde, 2020 yılında Twitter'da en çok etkileşim alan 5 basketbol takımı açıklandı. 26 NBA takımını geride bıraktı ve listede 5. sırada yer aldı. İstanbul ekibinin Twitter'da geçen yıl 7.41 milyon etkileşimi oldu. 

Zirvede Lakers'ın farklı üstünlüğü

Twitter'da en çok etkileşim alan takım, NBA'in son şampiyonu Los Angeles Lakers oldu. Geçen yıl efsane basketbolcularından Kobe Bryant'ı trajik bir kazada kaybeden, 10 yıl sonra LeBron James ve Anthony Davis önderliğinde şampiyonluğa ulaşan Lakers, Twitter'da 52 milyon etkileşim aldı. Listenin ikinci sırasında, NBA finalisti Miami Heat'in etkileşim sayısı 8.51 milyon. Üçüncü sırada Boston Celtics'in 7.89 milyon etkileşimi olduğu bu mecrada dördüncü sıra Golden State Warriors'ın oldu. Kadrosunda Stephen Curry, Klay Thompson, Draymond Green gibi yıldızları barındıran Kaliforniya ekibi, Twitter'da 7.74 milyon etkileşim aldı. 

Senin için hazırladığımız haberler