Fenerbahçe Beko'da Şehmus Hazer ile yollar ayrıldı!

İsa Kethüda
01.07.2024 - 11:42 | Son Güncellenme: 01.07.2024 - 11:56

Son dakika haberleri. Basketbol Süper Ligi takımlarından Fenerbahçe Beko, 25 yaşındaki şutör gard Şehmus Hazer ile yollarını ayırdığını açıkladı. Detaylar.

Fenerbahçe Beko'da Şehmus Hazer ile yollar ayrıldı!

AJANSSPOR-HABER

Tyler Dorsey, Johnathan Motley, Nick Calathes, Yam Madar ve Nate Sestina ile yollarını ayıran Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Fenerbahçe Beko, 25 yaşındaki şutör gard Şehmus Hazer ile de yollarını ayırdığını duyurdu.

Şehmus Hazer veda etti

Sarı-Lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, "2021-2024 yılları arasında Fenerbahçe Beko kadrosunda yer alan sporcumuz Şehmus Hazer ile yollarımız ayrılmıştır.

Fenerbahçe Ailesi'ne verdiği katkılardan dolayı Şehmus Hazer’e teşekkür eder, kariyerinin yeni döneminde kendisine başarılar dileriz" ifadelerine yer verildi. 

Şehmus Hazer yurt dışını istiyor

Öte yandan BasketNews sitesinde yer alan habere göre; Fenerbahçe Beko'dan ayrılan Şehmus Hazer'in yurt dışındaki seçenekleri düşünmeye başladığı belirtildi. 

Haberde, 25 yaşında ve 1,93 boyundaki milli oyun kurucunun Türkiye içinden teklifler aldığı ancak daha fazla önemli bir rol üstlenebileceği ve yeteneklerini sergileyebileceği yurt dışında bir katıma gitmek istediği ifade edildi.

Sacramento Kings'in yaz kampına katılacak

Ayrıca, Şehmus Hazer'in Amerikan Basketbol Ligi (NBA) ekiplerinden Sacramento Kings'in kampına davet edildiği ve Yaz Ligi'nde mücadele edeceği belirtildi. 

NBA Yaz Ligi'nde forma giyecek

Milli oyuncu 2-5 Temmuz tarihleri arasında Sacramento Kings formasıyla NBA Yaz Ligi'nde forma giyecek. Bilindiği üzere Şehmus Hazer, 2021 yılında Yaz Ligi'nde Cleveland Cavaliers forması giymişti. 

2023-2024 sezonu performansı

Şehmus Hazer, 2023-2024 sezonunda Fenerbahçe Beko ile Euroleague'de çıktığı 6 maçta 6 dakika ve 0.3 sayı ile oynadı. Basketbol Süper Ligi'nde ise 8.1 sayı, 3.2 ribaund ve 2.8 asist ortalamaları tutturdu.

Sarı-lacivertli ekip yeni sezon kadro planlamasında Devon Hall, Bonzie Colson ve eski oyuncusu Nicolo Melli ile sözleşme imzalamıştı.

Fenerbahçe: Her şey için teşekkürler Şehmus

Senin için hazırladığımız haberler