Fenerbahçe Beko’da Covid-19 vakası!

26.02.2021 - 16:23 | Son Güncellenme: 26.02.2021 - 16:33

Son dakika haberleri… THY Euroleague’de bu akşam Anadolu Efes ile karşılaşacak Fenerbahçe Beko’da bir kişinin koronavirüs testi pozitif çıktı. İşte detaylar…

Fenerbahçe Beko’da Covid-19 vakası!

AJANSSPOR-HABER

Fenerbahçe Kulübü, erkek basketbol takımından bir kişinin yeni tip koronavirüs (Kovid-19) testinin pozitif çıktığını duyurdu. Açıklama, sarı lacivertlilerin THY Euroleague’de Anadolu Efes ile bu akşam Ülker Spor ve Etkinlik Salonu'nda saat 20.45’te karşı karşıya geleceği Türk derbisi öncesi yapıldı.

Bir kişi dışında tüm takım negatif

Kulübün bilgilendirmesinde, “Fenerbahçe Beko erkek basketbol takımımızdan bir kişinin dün yapılan covid-19 testi pozitif sonuçlanmıştır. Test sonucu pozitif olan kişi dışındaki oyuncularımızın, teknik ekibimizin ve personelimizin Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’nda bugün uygulanan covid-19 testlerinde ise tüm sonuçlar negatif çıkmıştır. Test sonucu pozitif olan kişinin izolasyon ve tedavi süreci başlatılmıştır” ifadeleri kullanıldı.

Sezon başında da rastlanmıştı

Fenerbahçe Beko'da sezonun ilk haftalarında da gerek idari kadroda gerekse de basketbolcular arasında koronavirüs vakaları görülmüştü. THY Avrupa Ligi'nde müthiş bir çıkış yakalayan sarı lacivertliler 10'da 10 yaparak Final-Four iddiasını güçlendirmişti. 

Sarı lacivertlilerde testi pozitif çıkan ismin teknik ekipten mi oyunculardan mı olduğu ise açıklanmadı.

Senin için hazırladığımız haberler