Fenerbahçe Beko'da Nando De Colo ile yollar ayrılacak

19.06.2022 - 10:45 | Son Güncellenme: 19.06.2022 - 16:24

Basketbol Süper Lig'nde sezonu şampiyon olarak tamamlayan Fenerbahçe Beko'da koç Aleksandar Djordjevic'in ardından bir ayrılık daha yaşanacak. İşte detaylar...

Fenerbahçe Beko'da Nando De Colo ile yollar ayrılacak

Euroleague'de istediği sonuçları alamayarak finla-four'un uzağında kalan Fenerbahçe, ligde ise Anadolu Efes'i final serisinde saf dışı bırakarak 10. şampiyonluğunu kazandı. 

Djordjevic'in ardından ikinci ayrılık

Yeni sezon öncesi kadroda yeni bir yapılanmaya gitme kararı alan sarı lacivertlilerde ilk olarak koç Aleksandar Djordjevic ile yollar ayrıldı. Sırp hocanın yerine ise anlaşma sağlanan Yunan çalıştırıcı Dimitris İtoudis getirilecek. Fenerbahçe Beko'da ikinci ayrılık ise yıldız basketbolcu ile yaşanacak.

Kanarya, Nando De Colo ile uzatmayacak

Fenerbahçe Beko 2019 yılından bu yana formasını giyen Fransız yıldız Nando De Colo ile yollarını ayırıyor. Sarı lacivertliler gelecek hafta 35 yaşına girecek olan Fransız yıldız ile sözleşme yenilemeyecek. 

İlgini Çekebilir
Itoudis Fenerbahçe Beko'ya! Anlaşma sağlandı
Habere Git

ASVEL peşinde

Geride bıraktığımız sezonda ligde 21 maçta forma giyen tecrübeli guard 15.5 sayı, 4.7 asist, 2.3 ribaunt ve 1.1 top çalma ortalamaları tutturdu. Fransız oyuncu Euroleague'de ise parkeye çıktığı 21 karşılaşmada 11.9 sayı, 3.8 asist, 2.2 ribaunt ve 1.3 top çalma istatistikleri ile oynadı. 35 yaşındaki basketbolcu ile ülkesinin takımlarından ASVEL'in ilgilendiği iddia ediliyor.

De Colo'nun yerine tanıdık isim

De Colo ile devam etmeyecek olan Fenerbahçe, Fransız guardın yerini tanıdık bir isimle dolduracak. Sarı lacivertliler daha önce ülkemizde Darüşşafaka formayı giyen Türk pasaportu aldıktan sonra A Milli Takım formasını da terleten Scottie Wilbekin ile dolduracak. Sarı lacivertliler, İsrail ekibi Maccabi Tel Aviv'de oynayan ABD asıllı oyun kurucu ile 3 yıllın anlaşma sağladı.

Senin için hazırladığımız haberler