Fenerbahçe Beko'da Johnathan Motley sevinci! Monaco maçında...

İsa Kethüda
07.05.2024 - 17:19 | Son Güncellenme: 07.05.2024 - 17:26

Turkish Airlines EuroLeague 2023-24 sezonu Play-off beşinci maçında Monaco ile deplasmanda karşılaşacak Fenerbahçe Beko'da Johnathan Motley sevinci yaşanıyor.

Fenerbahçe Beko'da Johnathan Motley sevinci! Monaco maçında...

AJANSSPOR-HABER

Fenerbahçe Beko, Turkish Airlines EuroLeague 2023-24 sezonu Play-off beşinci maçında Monaco’ya konuk oluyor. 8 Mayıs Çarşamba günü (yarın) TSİ 20.00’de Salle Gaston Medecin’de oynanacak mücadele S Sport tarafından canlı yayınlanacak. Karşılaşmayı Fernando Rocha (Portekiz), Carlos Peruga (İspanya), Emilio Perez (İspanya) hakem üçlüsü yönetecek.

Kazanan Final Four'a kalacak

2-2’lik eşitliğin bulunduğu Play-off serisinde bu mücadeleden galibiyetle ayrılan taraf 24-26 Mayıs tarihlerinde Almanya’nın başkenti Berlin’de düzenlenecek Final Four’da yer alma hakkı elde edecek.

Motley takımla idmanlara başladı

Fenerbahçe Beko'da sakatlığı nedeniyle bir süredir forma giyemeyen Johnathan Motley takımla idmanlara başladı. Sakatlığı bulunan Yiğit Hamza Mestoğlu ise bu karşılaşmada forma giyemeyecek.

Sarunas Jasikevicius: "Parkede her şeyi ortaya koymamız gerekiyor"

Basketbol THY Avrupa Ligi play-off çeyrek final serisi 5'inci ve son maçında Fransa temsilcisi Monaco ile yarın deplasmanda karşılaşacak Fenerbahçe Beko'da başantrenör Sarunas Jasikevicius, Dörtlü Final'e kalabilmek için iyi bir takım oyunu sergilemeleri gerektiğini belirtti.

Sarı-lacivertli kulübün internet sitesinde maç önü görüşlerine yer verilen Jasikevicius, "Beşinci maçı yine aynı tutkuyla oynamaya devam etmeli ve aynı zamanda Monaco için işleri mümkün olduğunca zorlaştırmaya çalışmalıyız. Hücumda daha iyi çözümler bulmamız, iyi bir takım oyunu sergilememiz ve parkede her şeyi ortaya koymamız gerekiyor." ifadelerini kullandı.

Nigel Hayes-Davis: "Her sayı önemli"

Fenerbahçe Beko'nun 29 yaşındaki ABD'li basketbolcusu Nigel Hayes-Davis ise beşinci maçta her küçük ayrıntının önemli olduğuna dikkati çekerek, "Her sayı önemli. Her ribaunt önemli. Her top hakimiyeti önemli. Her oyun önemli. Bu maçın geri dönüşü yok" değerlendirmesinde bulundu.

EuroLeague Play-off turunda diğer eşleşmeler ise şu şekilde:

  • Real Madrid 3-0 Baskonia 
  • Panathinaikos Aktor 2-2 Maccabi Playtika 
  • Barcelona 2-2 Olympiacos

Senin için hazırladığımız haberler