Fenerbahçe Beko'da Marko Guduric sakatlandı

05.04.2022 - 10:37 | Son Güncellenme: 05.04.2022 - 10:46

EuroLeague'in 26. hafta erteleme maçında Fenerbahçe Beko sahasında Alman temsilcisi Bayern Münih’i mağlup ederken, yıldız futbolcunun sakatlığı can sıktı. İşte detaylar...

Fenerbahçe Beko'da Marko Guduric sakatlandı

Turkish Airlines EuroLeague'in 26. hafta erteleme maçında Fenerbahçe Beko, sahasında Alman temsilcisi Bayern Münih’i 81-76 mağlup ederek, 6 maç sonra galip geldi.

Sakatlanan Guduric maça devam edemedi

Sarı-Lacivertli ekipte ikinci çeyreğin sonlarında sakatlanan yıldız basketbolcu Marko Guduric oyuna devam edemedi. Ayak bileğinden sakatlanan yıldız basketbolcu topallayarak kenara geldi. Oldukça üzgün gözüken basketbolcu tedavisi için doğrudan soyunma odasına gitti.

Djordjevic'ten açıklama

Sarı-Lacivertli ekipte başantrenör Aleksandar Djordjevic, devre arasında verdiği röportajda Marko Guduric ve ve sakatlığı için üzgün olduğunu belirtti.  Sırp hoca maç sonu yaptığı açıklamada ise, Guduric'in sakatlığıyla ilgili olarak, “Çok ciddi gibi gözükmüyor ama ilerleyen günlerde kontrol edip durumuna bakacağız.” ifadelerini kullandı. 

Cuma günü rakip Panathinaikos

Play-off umutları tükenen Fenerbahçe Beko bu sonuçla beraber THY Euroleague'de oynadığı 26. maçında 16. galibiyetini aldı. Fenerbahçe Beko, bir sonraki maçında 8 Nisan Cuma günü saat 20.00'de Panathinaikos'u ağırlayacak.

Senin için hazırladığımız haberler