Fenerbahçe Beko’dan ayrıldı, yeni kulübü açıkladı!

04.07.2021 - 18:57 | Son Güncellenme: 04.07.2021 - 19:06

Basketbol transfer… Türk Telekom geçtiğimiz sezon Fenerbahçe Beko forması giyen oyun kurucu Alex Perez’i kadrosuna kattı. İşte detaylar…

Fenerbahçe Beko’dan ayrıldı, yeni kulübü açıkladı!

AJANSSPOR-HABER

Fenerbahçe Beko’nun yollarını ayırdığı isimlerden Alex Perez’in yeni takımı belli oldu. Deneyimli oyun kurucu ING Basketbol Süper Lig ekiplerinden Türk Telekom ile anlaştı.

'Türk Telekom'da bir Meksikalı'

Başkent temsilcisi transferi resmen açıkladı. Lacivert-beyazlılardan yapılan paylaşımda, “Türk Telekom’da bir Meksikalı! Geçtiğimiz sezon Fenerbahçe Beko forması giyen oyun kurucu Alex Perez, yeni sezonda Türk Telekom'da. Welcome to the family Alex” ifadeleri kullanıldı.

Alex Perez Fenerbahçe'de beklentiyi karşılayamadı

Aynı zamanda Türk vatandaşlığı da bulunan ve ligde yerli statüsünde oynayan Alex Perez geçtiğimiz sezona Bahçeşehir Koleji’nde başladı. Daha sonra Fenerbahçe Beko’ya geçen 28 yaşındaki guard ligde 6.4 sayı, 4 asist, EuroLeague’de 1.3 sayı, 1.7 asist ortalamaları yakaladı. 

Fenerbahçe Beko’dan ayrılan oyuncular

Fenerbahçe Beko’da bekleneni veremeyen isimler arasında yer alan Alex Perez’in dışında Berkay Candan, Lorenzo Brown, Kenan Sipahi, Kyle OQuinn, Jarell Eddie ve Johnny Hamilton da takımdan gönderilmişti.

Senin için hazırladığımız haberler